Επικοινωνία

symmaxiapolitonmetsis@gmail.com

τηλ: 6947891311

Δεληγιάννη 8 Μεταμόρφωση

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

Κάλυψη των δημοτικών συμβουλίων από τη Συμμαχία Πολιτών

...
Όπως επανειλημμένα έχει αναφέρει στο δημοτικό συμβούλιο ο επικεφαλής της Συμμαχίας Πολιτών για τη Μεταμόρφωση Βασίλης Καραβάκος, η διαδικτυακή μετάδοση των συνεδριάσεων είναι προβληματική. Ο ήχος συχνά χάνεται, με αποτέλεσμα να μην είναι εφικτό να ακουστούν οι απόψεις των δημοτικών συμβούλων σε όσους παρακολουθούν, με ικανοποιητικό τρόπο. Η δημοτική αρχή δεν έχει καταφέρει να επιλύσει αυτό το απλό τεχνικό πρόβλημα. Όπως φάνηκε και από τη συζήτηση του προϋπολογισμού του 2019, υπήρχε σχετικό ποσό (3.000 ευρώ) για την αντιμετώπιση του προβλήματος του 2018, χωρίς όμως να γίνει κανένα βήμα.

 Η Συμμαχία Πολιτών για τη Μεταμόρφωση, θα καλύπτει με δική της κάμερα τις συνεδριάσεις και τα σχετικά βίντεο θα αναρτώνται στο διαδίκτυο την επόμενη ημέρα, μέχρι η δημοτική αρχή να καταφέρει να αντιμετωπίσει ένα απλό τεχνικό πρόβλημα, το οποίο έχει γίνει σήριαλ.

22η Συνεδρίαση - Προϋπολογισμός 2019 - μέρος Α΄


                                      22η Συνεδρίαση - Προϋπολογισμός 2019 - μέρος Β'

Συνεδρίαση 23η 1ο μέρος 
Ερωτήσεις - Συζήτηση για: Κυβόλιθους στην πλατεία - Ελλιπής φωτισμός σε πολλά σημεία της πόλης - Αποκομιδή κλαδεμάτων με χρέωση - Για την "εκδίωξη" του Δημάρχου από την εκδήλωση στο 1ο Λύκειο - Για τα οφειλόμενα από το 2014 (!) Μέσα Ατομικής Προστασίας των εργαζομένων





Συνεδρίαση 23η - 2ο μέρος

Μέσα Ατομικής Προστασίας εργαζομένων στην καθαριότητα - Τέλη νεκροταφείου





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου