Επικοινωνία

symmaxiapolitonmetsis@gmail.com

τηλ: 6947891311

Δεληγιάννη 8 Μεταμόρφωση

Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Το πρόγραμμά μας είναι οι πράξεις μας.


Γράφει η Αγγελική Καλαντζή*

Η Συμμαχία Πολιτών για τη Μεταμόρφωση από την ιδρυτική της διακήρυξη αναφέρθηκε εκτενώς στη σχέση που πρέπει να υπάρχει μα τους πολίτες. Αυτά ως τις εκλογές του 2014 ακούγονταν ως διακηρύξεις, λόγια πολλά υποσχόμενα. Σήμερα 4,5 χρόνια μετά, ακόμα και οι αντίπαλοί μας αναγνωρίζουν ότι η σχέση μας με τους πολίτες της Μεταμόρφωσης είναι διαρκής.

Έχουμε υλοποιήσει αυτό που δεν έχει ξαναγίνει στην πόλη μας: Σταθερή παρουσία, με ανοιχτά καθημερινά τα γραφεία μας να υποδέχονται τους πολίτες, συνεχείς περιοδείες στις γειτονιές, επαναλαμβανόμενες συγκεντρώσεις σε όλη τη Μεταμόρφωση, συνεχείς δράσεις αλληλεγγύης σε όσους έχουν ανάγκη. Δε διστάσαμε ούτε λεπτό να αντιταχθούμε σε ενέργειες βλαπτικές για την πόλη, χωρίς να υπολογίσουμε το κόστος της αντιπαράθεσης, προκειμένου να υπερασπιστούμε την πόλη μας.

Με θέσεις τεκμηριωμένες στο σύνολο των θεμάτων της Αυτοδιοίκησης και του Δήμου μας, δείχνουμε το δρόμο: Μαχητική αντιπολίτευση, επιβολή λύσεων ακόμα και από τη θέση της αντιπολίτευσης, γνώση και επάρκεια για την αυριανή διοίκηση. Στο δρόμο για τις επόμενες εκλογές η Συμμαχία πολιτών δεν έχει να υποσχεθεί. Το “πρόγραμμά” της είναι οι πράξεις της.

Αγγελική Καλαντζή είναι στέλεχος της Συμμαχίας Πολιτών, υποψήφια στις δημοτικές εκλογές του 2014.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου