Επικοινωνία

symmaxiapolitonmetsis@gmail.com

τηλ: 6947891311

Δεληγιάννη 8 Μεταμόρφωση

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Ενημέρωση για όλα στη συγκέντρωση της Νέας Ζωής

...
Ενημέρωση εφ' όλης της ύλης για το Δήμο Μεταμόρφωσης, για τη δράση της Συμμαχίας Πολιτών και την πρόταση για την πορεία της πόλης πραγματοποίησε ο επικεφαλής της Βασίλης Καραβάκος, στη συγκέντρωση της 26ης Μαρτίου 2018, στο 4ο δημοτικό σχολείο.

 Στην ενημέρωση παραβρέθηκαν κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής και συζητήθηκαν και τα τοπικά ζητήματα των γειτονιών.

Κοινή ήταν η διαπίστωση ότι πρόκειται για γειτονιές σε εγκατάλειψη, αφού δεν έχουν γίνει τα στοιχειώδη. Όπως διατύπωσε κάποιος: "Είναι τόσο δύσκολο, εδώ και 7 χρόνια, να τοποθετηθούν 100 μ. ηχοπετάσματα στην Εθνική Οδό", αποτυπώνοντας παραστατικά την έλλειψη βούλησης της δημοτικής αρχής να λύσει ακόμη και απλά προβλήματα.

 Ο Βασίλης Καραβάκος αναφέρθηκε στα ζητήματα της γειτονιάς, κυρίως στο κτήμα Δηλαβέρη και την κυκλοφοριακή μελέτη. Ανέδειξε την επικίνδυνη για τα συμφέροντα του Δήμου πρόσφατη αγορά μπαζωμένου "οικοπέδου" εντός του κτήματος Δηλαβέρη αντί 300 ευρώ/τμ, απόφαση που υπονομεύει την προσπάθεια για συνολική απόκτηση του χώρου από το Δήμο. "Η απόφαση αυτή είναι σκανδαλώδης. Αυτή η τιμή δεν έχει καμία σχέση με τις τρέχουσες τιμές, κανονικών οικοπέδων, όχι μπαζωμένων. Αποτιμά με τρόπο εξόφθαλμα βλαπτικό για την πόλη την απόπειρα κάποιων να κερδοσκοπήσουν πάνω στα μπαζωμένα".

 Ο Βασίλης Καραβάκος ενημέρωσε για τις θέσεις της Συμμαχίας Πολιτών για το πως πρέπει να διοικηθεί η πόλη στο μέλλον, ποιες είναι οι προτεραιότητες και με ποιο τρόπο θα γίνει αυτό. 

  Η Συμμαχία Πολιτών για τη Μεταμόρφωση θα συνεχίσει τις συγκεντρώσεις ενημέρωσης και στις υπόλοιπες γειτονιές της πόλης αμέσως μετά το Πάσχα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου