Επικοινωνία

symmaxiapolitonmetsis@gmail.com

τηλ: 6947891311

Δεληγιάννη 8 Μεταμόρφωση

Κυριακή 11 Μαρτίου 2018

Στην ενημερωτική εκδήλωση του Δήμου Κηφισιάς για τα διόδια η Συμμαχία Πολιτών

Αντιπροσωπεία της Συμμαχίας Πολιτών για τη Μεταμόρφωση παραβρέθηκε στην ενημερωτική εκδήλωση του Δήμου Κηφισιάς που έγινε την Κυριακή 4 Μαρτίου. 

Ο Δήμος Κηφισιάς αντιδρώντας στην προοπτική εγκατάστασης πλευρικών διοδίων στην Εθνική Οδό ενημέρωσε τους κατοίκους για τις εξελίξεις και για τους τρόπους αντίδρασης που έχει στη διάθεσή του. Στη συγκέντρωση παρακολούθησαν εκατοντάδες κάτοικοι της περιοχής, ανταποκρινόμενοι στο ενδιαφέρον και το κάλεσμα του οικείου Δήμου.

Ο επικεφαλής της αντιπροσωπείας της Συμμαχίας Πολιτών Γιάννης Ψάλτας δήλωσε: 

" Όπως όλοι γνωρίζουν είμαστε αντίθετοι σε κάθε είσπραξη διοδίων από τις ιδιωτικές εταιρίες που διαχειρίζονται τις εθνικές οδούς εντός του αστικού ιστού της Περιφέρειας Αττικής.

Η Συμμαχία Πολιτών συμμετέχει ενεργά από την ίδρυσή της στο κίνημα για την κατάργηση των διοδίων και την αποτροπή τοποθέτησης νέων. 

Παρευρεθήκαμε σήμερα εδώ, αφενός για να ενημερωθούμε από κοντά για τις εξελίξεις, αφετέρου για να στηρίξουμε με την παρουσία μας τη θετική στάση του Δήμου Κηφισιάς στην υπόθεση των διοδίων. 

 Η τοπική αυτοδιοίκηση πρέπει να ηγηθεί στον αγώνα για την προάσπιση των συμφερόντων των κατοίκων της Αττικής.

Δυστυχώς η δημοτική αρχή της Μεταμόρφωσης είναι απούσα από κάθε τέτοια ενέργεια και αδιαφορεί έμπρακτα για το πρόβλημα 

Καλούμε τους κατοίκους της πόλης μας να συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις που ετοιμάζονται στο αμέσως επόμενο διάστημα από τους Δήμους Κηφισιάς και Διονύσου για τη μη τοποθέτηση διοδίων στους κόμβους Βαρυμπόμπης και Αγ. Στεφάνου.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου