Επικοινωνία

symmaxiapolitonmetsis@gmail.com

τηλ: 6947891311

Δεληγιάννη 8 Μεταμόρφωση

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

Ξεχωριστή εκδήλωση της Συμμαχίας Πολιτών για την ημέρα της γυναίκας

...
  Με μια ιδιαίτερη εκδήλωση τίμησε την Ημέρα της Γυναίκας η Συμμαχία πολιτών για τη Μεταμόρφωση. Η εκδήλωση. με θέμα "η γυναίκα στη ζωγραφική"  πραγματοποιήθηκε στην Πινακοθήκη Art & Philosphy, στη Μεταμόρφωση, το Σάββατο 10 Μαρτίου 2018.

 Το θέμα της εκδήλωσης παρουσίασε η ιστορικός τέχνης Δρ Στέλλα Μουζακιώτου. Μέσα από πίνακες των Νταλί,  Πικάσο, Μοντιλιάνι, Κλιμτ, Κοκόσκα, Εγγονόπουλο, Κατσικογιάννη παρουσίασε πλευρές της γυναίκας, όπως την προσέλαβαν και την απεικόνισαν οι δημιουργοί.

Στην εκδήλωση μίλησε ο επικεφαλής της Συμμαχίας Πολιτών Βασίλης Καραβάκος, ο οποίος αναφέρθηκε στο ιστορικό των αγώνων οι οποίοι νοηματοδότησαν το γιορτασμό και στις θέσεις της παράταξης για τα ζητήματα που συνδέονται με τη γυναίκα στην πόλη μας.

Στην ομιλία του ευχαρίστησε την Πινακοθήκη Art & Philosophy και τον ιδιοκτήτη της κ. Παύλο Σπουρέλα για τη φιλοξενία σε έναν ιδιαίτερο χώρο, την ιστορικό τέχνης κ. Στέλλα Μουζακιώτου για την εξαιρετική παρουσίαση, τον εικαστικό κ. Κώστα Κωνσταντακόπουλο για την προσφορά 3 έργων του για την εκδήλωση, την κ. Δέσποινα Αλωνιστιώτη για την προσφορά έργου της, για τη συγκεκριμένη εκδήλωση.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου