Επικοινωνία

symmaxiapolitonmetsis@gmail.com

τηλ: 6947891311

Δεληγιάννη 8 Μεταμόρφωση

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Φούχτελ ρωτάει. Εμείς απαντάμε;

Ανακοίνωση της Συμμαχίας Πολιτών


....



Μεταμόρφωση 11.09.2014




Ο Φούχτελ ρωτάει. Εμείς απαντάμε;

Μια χειρονομία με ουσιαστική αλλά και με συμβολική διάσταση έκανε η “Ελληνογερμανική Συμμαχία” στην αυτοδιοίκηση, δηλαδή ο Γερμανός υφυπουργός κ. Γιοακείμ Φούχτελ.
Απέστειλε σε Δήμους και Περιφέρειες (“προθύμων” να συνεργαστούν μαζί του, όπως προκύπτει από τα στοιχεία) αναλυτικό ερωτηματολόγιο για θέματα του κάθε Δήμου ή Περιφέρειας, λίγες μόνο μέρες μετά την εγκατάσταση των νέων δημοτικών αρχών.




Είναι γνωστός σε όλους ο ρόλος του κ. Φούχτελ και των συνεργατών του: Η αναζήτηση και ο συντονισμός προθύμων να σπεύσουν στη διάλυση σημαντικών τομέων της αυτοδιοίκησης και εκχώρησής τους στον ιδιωτικό τομέα, με τους Γερμανούς να διεκδικούν τη μερίδα του λέοντος.




Η “Συμμαχία Πολιτών για τη Μεταμόρφωση” θεωρεί απαράδεκτη την παραλαβή τέτοιων ερωτηματολογίων από μέρους Δήμων και ειδικότερα από μέρους του Δήμου της Μεταμόρφωσης. Η απάντηση και η αποστολή τέτοιων στοιχείων στους εντεταλμένους της κ. Μέρκελ έρχεται σε ευθεία αντίθεση με τα συμφέροντα του Δήμου και των κατοίκων του. Η δημοτική αρχή της πόλης οφείλει να ενημερώσει αν συγκαταλέγεται ανάμεσα στους παραλήπτες. Οφείλει να το επιστρέψει στον αποστολέα ως απαράδεκτο και να ενημερώσει πάραυτα το λαό της πόλης και το δημοτικό συμβούλιο για τη θέση της στο θέμα.

Να ξέρει καλά ο κ. Φούχτελ και όσοι συναγελάζονται μαζί του ότι η Μεταμόρφωση δεν είνα φιλόξενος τόπος για τα σχέδιά τους.

Για τη Συμμαχία Πολιτών για τη Μεταμόρφωση

Βασίλης Καραβάκος

δημοτικός σύμβουλος



symmaxiapolitonmetsis.blogspot.com

e-mail: 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου