Επικοινωνία

symmaxiapolitonmetsis@gmail.com

τηλ: 6947891311

Δεληγιάννη 8 Μεταμόρφωση

Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Επιτυχημένη η πρώτη συγκέντρωση φαρμάκων,την Τετάρτη 30/7 η δεύτερη

Μεγάλη η ανταπόκριση στη συγκέντρωση φαρμάκων για τη Γάζα.

Δεκάδες πολίτες της Μεταμόρφωσης και άλλων περιοχών ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Συμμαχίας Πολιτών για τη Μεταμόρφωση για τη συγκέντρωση φαρμάκων για το μαρτυρικό λαό της Γάζας. Την Τετάρτη 23 Ιουλίου συγκεντρώθηκε πάσης φύσεως φαρμακευτικό και υγειονομικό υλικό από πολίτες, φαρμακοποιούς αλλά και κατοίκους άλλων περιοχών οι οποίοι αναζητούσαν τρόπο ώστε να εκδηλώσουν την αλληλεγγύη τους στο λαό της Παλαιστίνης. Τα φάρμακα που συγκεντρώθηκαν προσφέρθηκαν στην ανθρωπιστική οργάνωση Fair Planet, η οποία είχε απευθύνει τη σχετική έκκληση, μαζί με το Κοινωνικό Ιατρείο του Ελληνικού. Φάρμακα ψυγείου τα οποία δεν ήταν δυνατόν να μεταφερθούν στη Γάζα διατέθηκαν στο Κοινωνικό Ιατρείο του Ελληνικού.
Σε δήλωσή του ο επικεφαλής της Συμμαχίας Πολιτών Βασίλης Καραβάκος αναφέρει: “Η πρωτοβουλία μας αυτή εδράζεται στο ανεπτυγμένο αίσθημα αλληλεγγύης του ελληνικού λαού προς τον παλαιστινιακό λαό. Δόθηκε έτσι η ευκαιρία να εκφράσουν πολλοί συμπολίτες μας με έμπρακτο τρόπο τη στήριξή τους στα θύματα ενός παράλογου και άδικου πολέμου, αυτού που εξαπολύει το Ισραήλ σε βάρος του παλαιστινιακού λαού.  Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους πρόσφεραν στη συλλογή αυτή. Ιδιαίτερες ευχαριστίες για συντοπίτες μας φαρμακοποιούς που συνέβαλαν ουσιαστικά στην προσπάθεια. Στον άγριο κόσμο της παγκοσμιοποίησης, του κυνισμού και της ανηθικότητας οι Παλαιστίνιοι δεν είναι μόνοι τους. Έχουν δίπλα τους τον ελληνικό λαό, ο οποίος πάνω από γεωστρατηγικά συμφέροντα τοποθετεί το δίκιο των λαών, το δικαίωμά τους να έχουν πατρίδα.”
Λόγω της μεγάλης διάθεσης προσφοράς που εκδηλώθηκε η Συμμαχία Πολιτών πραγματοποιεί και δεύτερη συγκέντρωση, την ερχόμενη Τετάρτη 30 Ιουλίου στα γραφεία μας Δεληγιάννη 8, στη Μεταμόρφωση, από τις 7.30 - 9.30 μμ.
Επικοινωνία: 6947891311

Facebook: Συμμαχία Πολιτών Μεταμόρφωσης 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου