Επικοινωνία

symmaxiapolitonmetsis@gmail.com

τηλ: 6947891311

Δεληγιάννη 8 Μεταμόρφωση

Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Συνεχίζονται οι συναντήσεις με τους συλλόγους


Συνεχίζονται οι συναντήσεις με τους συλλόγους.

Στο πλαίσιο της επικοινωνίας με τους συλλόγους της πόλης μας, η Συμμαχία Πολιτών και ο επικεφαλής της Βασίλης Καραβάκος συναντήθηκαν με συλλόγους της πόλης μας, όπου συζήτησαν τα προβλήματα που απασχολούν την κάθε περιοχή. Το αμέσως προηγούμενο διάστημα συναντηθήκαμε με τους συλλόγους Καναπίτσας- Πευκών, Μποφίλιας, “Άσπρα Χώματα”, “Ήλεκτρον”.
 Από τις συζητήσεις που έγιναν επιβεβαιώθηκε η εκτίμηση της Συμμαχίας Πολιτών  ότι οι σύλλογοι της πόλης μας είναι αναντικατάστατο και βασικό κομμάτι της κοινωνικής ζωής της Μεταμόρφωσης. Διαπιστώθηκε για μια ακόμα φορά η λεπτομερής και ουσιαστική γνώση τους για κάθε πρόβλημα της περιοχής τους και η σημασία που έχουν στην προσπάθεια αντιμετώπισης των προβλημάτων της Μεταμόρφωσης.
Σε δήλωσή του ο υποψήφιος Δήμαρχος Μεταμόρφωσης Βασίλης Καραβάκος αναφέρει:
“ Οι συλλογικότητες της πόλης μας δείχνουν το δρόμο για τη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής, για την κατεύθυνση που πρέπει να έχει η πόλη μας. Η παράδοση δεκαετιών που έχουν, αλλά και η σημερινή τους δράση επιβεβαιώνει την εκτίμηση της Συμμαχίας Πολιτών ότι οι σύλλογοι της Μεταμόρφωσης αποτελούν ένα πολύτιμο “περιουσιακό” στοιχείο της πόλης μας, που πρέπει να αξιοποιηθεί στο έπακρο και από την κοινωνία και από την επόμενη δημοτική αρχή.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου