Επικοινωνία

symmaxiapolitonmetsis@gmail.com

τηλ: 6947891311

Δεληγιάννη 8 Μεταμόρφωση

Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Συνεστίαση της Συμμαχίας Πολιτών


250 φίλοι και μέλη της Συμμαχίας Πολιτών γέμισαν ασφυκτικά τις αίθουσες στη "Γενοβέφα" το Σάββατο 8 Μαρτίου, στη συνεστίαση της ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης της Μεταμόρφωσης.
    Η βραδιά εξελίχθηκε με τον καλύτερο τρόπο για όσους πήραν μέρος, ενώ ήταν πολλοί εκείνοι που δεν συμμετείχαν , λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων.
Στους συνδαιτυμόνες απευθύνθηκε ο επικεφαλής της Συμμαχίας Πολιτών και υποψήφιος Δήμαρχος Μεταμόρφωσης Βασίλης Καραβάκος, όπου στην ομιλία του, ευχαρίστησε όσους ανιδιοτελώς συνέβαλλαν στην επιτυχία της συνεστίασης αλλά και της προσπάθειας γενικότερα και με σύντομο τρόπο αναφέρθηκε στην ως τώρα πορεία της κίνησης. " Είναι ήδη η τρίτη ανοιχτή εκδήλωση της παράταξής μας που έχει γίνει ως σήμερα και η συμμετοχή συνεχώς αυξάνεται. Αυτό μας γεμίζει ικανοποίηση και μας δίνει το έναυσμα να συνεχίσουμε με ακόμα μεγαλύτερη θέρμη την προσπάθεια εν όψει των δημοτικών εκλογών του Μαΐου. ...Δεσμευόμαστε σε σας ότι η Μεταμόρφωση θα είναι ένας δήμος αλληλεγγύης, συλλογικότητας και δημιουργίας. Είμαστε εξίσου καλοί στην αντίσταση, όσο και στη δημιουργία και ευελπιστούμε να μας δοθεί η δυνατότητα να το αποδείξουμε.... Εμείς φύγαμε μπροστά δημιουργώντας δημοτική κίνηση ανεξάρτητη από μηχανισμούς, εξαρτημένη όμως από τους πολίτες, την κοινωνία και την ανάγκη να δοθούν λύσεις προς το συμφέρον της στα προβλήματα που υπάρχουν ....Αυτό που μπορούμε να σας υποσχεθούμε είναι ότι δεν υπάρχει περίπτωση να θελήσει κάποιος στη συνέχεια να εκφράσει τα παράπονά του στη δημοτική αρχή και να μην την βρει παρούσα..."

   Η διασκέδαση συνεχίστηκε ως τις πρώτες πρωινές ώρες με ζωντανή μουσική. 










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου