Επικοινωνία

symmaxiapolitonmetsis@gmail.com

τηλ: 6947891311

Δεληγιάννη 8 Μεταμόρφωση

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021

Εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ απώλεια για το Δήμο με ευθύνη της διοίκησης Σαραούδα

 

Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Μεταμόρφωσης δεν κατακύρωσε το διαγωνισμό για διανοίξεις οδών, ύψους περίπου 1.000.000 ευρώ, λόγω της πολύ μικρής έκπτωσης που προσέφερε ο εργολάβος, (11%). Αντίστοιχοι διαγωνισμοί στο σύνολο των Δήμων έχουν εκπτώσεις 40 – 50%. Η απώλεια για το Δήμο από τον εν λόγω διαγωνισμού είναι στο ύψος των 300.000 ευρώ τουλάχιστον.


Οι ερασιτεχνικοί χειρισμοί της δημοτικής αρχής και του κ. Σαραούδα προσωπικά οι οποίοι προηγήθηκαν αλλά και ακολούθησαν, οδήγησαν στη δικαίωση του εργολάβου στο διοικητικό εφετείο, με αποτέλεσμα, με την ολοκλήρωση των διαδικασιών, να απολέσει ο Δήμος αδικαιολόγητα 300.000 ευρώ τουλάχιστον.


Αξιοσημείωτο είναι, μεταξύ άλλων, ότι το διάστημα που ο Δήμος έχει αντιδικία με τη συγκεκριμένη εταιρία, ο κ. Σαραούδας υπέγραψε άλλη σύμβαση μαζί της, ύψους περίπου 60.000 ευρώ (+ΦΠΑ), με έκπτωση 7% αυτή τη φορά, σαν να μην υπάρχει κανένα θέμα.


Οι ερασιτεχνικοί χειρισμοί και η άγνοια εσωτερικών διαδικασιών από τον κ. Σαραούδα γράφουν μια μεγάλη ζημιά για το Δήμο. Τη χρεώνεται ο ίδιος προσωπικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου