Επικοινωνία

symmaxiapolitonmetsis@gmail.com

τηλ: 6947891311

Δεληγιάννη 8 Μεταμόρφωση

Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2017

Σταθμό μεταφόρτωσης απορριμμάτων έστησε ο Δήμος Ηρακλείου στη Μεταμόρφωση!

Απούσα η δημοτική αρχή ΚαρπέταΣε πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο είχαμε ενημερώσει τη δημοτική αρχή ότι ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής ενημέρωσε πως ο Δήμος Ηρακλείου έχει λάβει άδεια για εγκατάσταση σταθμού μεταφόρτωσης απορριμμάτων στο αμαξοστάσιο του Δήμου, που βρίσκεται στη Μεταμόρφωση (οδός Δασκαλογιάννη).

Ο κ. Καρπέτας δήλωσε ότι δε γνωρίζει τίποτα για το θέμα.

Πέρασε ένας μήνας και ο Δήμος Ηρακλείου εγκατέστησε σήμερα ( 21/09) το σταθμό μεταφόρτωσης!

Η δημοτική αρχή της Μεταμόρφωσης είναι και πάλι απούσα (ή μήπως συνένοχη;)!

Η δημοτική αρχή του κ. Καρπέτα εκτός από επικίνδυνη για το δημοτικό ταμείο και την εκπαίδευση, αποδεικνύεται επικίνδυνη και για το περιβάλλον της πόλης μας.

Αναμένουμε από τη δημοτική αρχή της Μεταμόρφωσης τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν ώστε να διασφαλιστεί το περιβάλλον και στη γειτονιά και στην πόλη μας.

Σε κάθε περίπτωση, θέλουμε να κάνουμε σαφές και στο Δήμο Ηρακλείου ότι τέτοιες εγκαταστάσεις πριν τοποθετηθούν οφείλουν να έχουν τη συναίνεση του Δήμου και της κοινωνίας όπου εγκαθίστανται. Διαφορετικά, αποτελούν ανεπιθύμητες ενέργειες.

Θα μας βρουν απέναντι!

Για τη Συμμαχία Πολιτών για τη Μεταμόρφωση

Βασίλης Καραβάκος

Δημοτικός σύμβουλος

Επικεφαλής2 σχόλια:

  1. Κάλιο αργά παρά ποτέ!

    http://syllogoselektron.blogspot.gr/2013/10/blog-post_5.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι πολίτες που είναι???Εχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης με την αδιαφορία που επιδεικνύουν.Γιατί δεν αντιδρούν??Γιατί δεν κατεβαίνουν στο δρόμο κι ειδικά οι νεώτεροι στους οποίους θα παραδοθεί μια ρημαγμένη πολιτεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή