Επικοινωνία

symmaxiapolitonmetsis@gmail.com

τηλ: 6947891311

Δεληγιάννη 8 Μεταμόρφωση

Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Η θέση της Συμμαχίας Πολιτών για τις κεραίες στη Δεξαμενή

...        Η τοποθέτηση του εκπροσώπου της Συμμαχίας Πολιτών στο ΔΣ Βασίλη Καραβάκου
    Στη συνεδρίαση της 25ης Μαΐου η επιτροπή ενάντια στις κεραίες κινητής τηλεφωνίας που εγκαταστάθηκαν στη Δεξαμενή κάλεσε το δημοτικό συμβούλιο και τους κατοίκους στη συγκέντρωση στο χώρο που γίνεται την Τετάρτη 1 Ιουνίου 7 μμ.

    Τα βασικά σημεία της τοποθέτησης του εκπροσώπου της Συμμαχίας Πολιτών για τη Μεταμόρφωση είναι τα εξής:

  • Πρέπει να είμαστε παρόντες στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των κατοίκων την 1η Ιουνίου στη Δεξαμενή, στο χώρο όπου έχουν εγκατασταθεί οι κεραίες
  • Υπάρχουν σημαντικές εργασίες που αποδεικνύουν τις βλάβες που επιφέρουν οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας σε όσους ζουν κοντά.
  • Η έκθεση του ΣΒΑΠ, την οποία σας ανέφερα στο προηγούμενο συμβούλιο αναφέρει ρητά ότι υπάρχει ανάγκη μείωσης των ορίων της ακτινοβολίας στο 14% της σημερινής (στα επίπεδα της Ιταλίας).
  • Να διασφαλίσετε την άμεση συνεργασία και πρόσβαση της επιτροπής στις υπηρεσίες του Δήμου (νομική, τεχνική) ώστε να βοηθηθεί η προσπάθειά τους άμεσα. Συζητήσαμε το θέμα πριν από δυο μήνες και δεν έγινε τίποτα εκ μέρους του Δήμου.
  • Δε χρειάζεται να κάνουμε κάτι ως Δήμος μόνο όταν έρχονται οι κάτοικοι στο δημοτικό συμβούλιο. Πρέπει ο Δήμος να μπει μπροστά.

Μπορείτε να ακούσετε την τοποθέτηση (διάρκειας 3 λεπτών) στο σύνδεσμο: https://youtu.be/jS4fjkxP8F4


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου