Επικοινωνία

symmaxiapolitonmetsis@gmail.com

τηλ: 6947891311

Δεληγιάννη 8 Μεταμόρφωση

Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

Ακόμα μια αποστολή στο Λαύριο...

....από τα είδη που συγκεντρώνει η Συμμαχία Πολιτών.
Στο Δίκτυο Υποστήριξης Προσφύγων Λαυρεωτικής εστάλη τη Δευτέρα 16.05 μια σειρά ειδών για τους πρόσφυγες που φιλοξενούνται στην κατασκήνωση του Λαυρίου. Το Δ.Υ.Π.ΛΑ. είναι η εθελοντική οργάνωση που στηρίζει τους πρόσφυγες στο Λαύριο από το ξεκίνημα της άφιξής τους.

  Ως το τέλος της εβδομάδας θα αποσταλούν είδη στις γυναικείες φυλακές του Ελεώνα (ρουχισμός, παιχνίδια και πλαστικά τραπέζια και καθίσματα για τον παιδικό σταθμό της φυλακής). 

  Η Συμμαχία Πολιτών για τη Μεταμόρφωση θέλει να τονίσει ότι όλη αυτή η δράση αλληλεγγύης σε όσους έχουν ανάγκη δε θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την αμέριστη συμπαράσταση των ανθρώπων της Μεταμόρφωσης, των οποίων η προσφορά ξεπέρασε κατά πολύ τις αρχικές προσδοκίες. 

Δανειστική βιβλιοθήκη στα γραφεία της Συμμαχίας Πολιτών

Ξεκίνησε τη λειτουργία της η δανειστική βιβλιοθήκη της Συμμαχίας Πολιτών, που λειτουργεί στα γραφεία, Δεληγιάννη 8, όπου όποιος επιθυμεί μπορεί να δανειστεί αλλά και να προσφέρει βιβλία. Δημιουργήθηκε από προσφορές κατοίκων της πόλης μας και από βιβλία που δεν ήταν αναγκαία στις φυλακές, όπου προσφέρουμε διάφορα είδη.

Το ωράριο λειτουργίας των γραφείων είναι:

Απόγευμα: Δευτέρα - Παρασκευή 7-9 μμ
Πρωί: Δευτέρα & Τετάρτη  10.30 -12.00, Σάββατο 11-13


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου