Επικοινωνία

symmaxiapolitonmetsis@gmail.com

τηλ: 6947891311

Δεληγιάννη 8 Μεταμόρφωση

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Η κοινή πρόταση τεσσάρων παρατάξεων για το θέμα του 2ου Λυκείου

Οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης "Πάλη για την πόλη μας", "Νέοι Ορίζοντες", "Ανατροπή και Αλληλεγγύη" "Συμμαχία Πολιτών" κατέθεσαν στην έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ που προκάλεσε η αντιπολίτευση την ακόλουθη εισήγηση:

Εισήγηση στην έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ 11.11.2015


Οι δημοτικές παρατάξεις που πήραν την πρωτοβουλία για την έκτακτη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου προτείνουν την υιοθέτηση, ως απόφαση, από το ΔΣ του ακόλουθου κειμένου:

  1. Η ολοκλήρωση της διαδικασίας ανέγερσης κτηρίου για τη στέγαση του 2ου Λυκείου στο κτήμα Λαμπάκη καθυστερεί επί σειρά ετών. Η δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται το Λύκειο Μεταμόρφωσης δεν επιτρέπει καμία περαιτέρω αναμονή.
  2. Το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Μεταμόρφωσης ζητά από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας και τη διοίκηση της ΚΤ.ΥΠ την άμεση κατασκευή σχολικού κτηρίου, στο ήδη υπάρχον οικόπεδο του ΟΣΚ, όπου αρχικά θα στεγαστεί το 2ο Λύκειο, μέχρι την ολοκλήρωση των διαδικασιών κατασκευής στο κτήμα Λαμπάκη.
  3. Δημιουργείται επιτροπή αγώνα και διεκδίκησης αποτελούμενη από το Δήμαρχο, τους επικεφαλής των παρατάξεων, τους εκπροσώπους των μαθητών, των καθηγητών, το σύλλογο γονέων Λυκείου, την Ένωση γονέων, την τοπική ΕΛΜΕ.
  4. Επιδιώκουμε την άμεση συνάντηση με τον υπουργό Παιδείας για να εκθέσουμε την κατάσταση και να διεκδικήσουμε την πολιτική απόφαση της άμεσης ανέγερσης του σχολείου.
  5. Η επιτροπή αγώνα συντονίζει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την έναρξη εργασιών ανέγερσης το συντομότερο δυνατόν.



Για τις δημοτικές παρατάξεις:

Δημήτρης Τζίτζιφας
Μιχάλης Χαρίσης
Δημήτρης Περιβολαράκης

Βασίλης Καραβάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου