Επικοινωνία

symmaxiapolitonmetsis@gmail.com

τηλ: 6947891311

Δεληγιάννη 8 Μεταμόρφωση

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018

Στην ημερίδα της Π.Ε.Δ.Α για την αντιμετώπιση σεισμών η Συμμαχία Πολιτών για τη Μεταμόρφωση

  Την ημερίδα της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ)  με αντικείμενο εργασίας και συζήτησης τη μελέτη, «Οργανωτικό και Διαχειριστικό Πρωτόκολλο Αντιμετώπισης Σεισμών για τους Δήμους Αττικής», παρακολούθησε ο εκπρόσωπος της Συμμαχίας Πολιτών για τη Μεταμόρφωση, μηχανολόγος - μηχανικός Γιάννης Ψάλτας. Η ημερίδα διεξήχθη την Παρασκευή, 5 Οκτωβρίου 2018, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής 

  Η μελέτη προκηρύχθηκε από την Π.Ε.Δ.Α. και συντάχθηκε από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο υπό την επιστημονική ευθύνη του Δρ. Ευθύμιου Λέκκα. 

 Η συγκεκριμένη Ημερίδα είναι ενταγμένη στις προγραμματισμένες δράσεις της Π.Ε.Δ.Α για θέματα υψηλού ενδιαφέροντος και προτεραιότητας για τους Δήμους του λεκανοπεδίου και ακολουθεί, ένα μήνα μετά, ημερίδα για τις πλημμύρες στην Αττική.

 Η Συμμαχία Πολιτών για τη Μεταμόρφωση τονίζει έμπρακτα τη σημασία που αποδίδει στα θέματα πολιτικής προστασίας, ειδικά για την αντιμετώπιση των σεισμών, από τους οποίους έχει πληγεί σκληρά στο παρελθόν η πόλη μας. 








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου