Επικοινωνία

symmaxiapolitonmetsis@gmail.com

τηλ: 6947891311

Δεληγιάννη 8 Μεταμόρφωση

Τρίτη 24 Απριλίου 2018

Χιλιάδες κόσμου είπαν όχι στα διόδια

...
  Αντιπροσωπεία της Συμμαχίας Πολιτών για τη Μεταμόρφωση συμμετείχε στη μεγάλη συγκέντρωση κατά των διοδίων που διοργάνωσαν οι Δήμοι Κηφισιάς και Διονύσου την Κυριακή 22 Απριλίου. 

Η Συμμαχία Πολιτών για τη Μεταμόρφωση, εκφράζοντας την πάγια θέση της ενάντια στην επιβολή διοδίων για δρόμους που έχουν πληρωθεί κυρίως από τα δημόσια ταμεία εργάστηκε για την επιτυχία της εκδήλωσης. Σε δήλωσή του σε μέσα ενημέρωσης ο επικεφαλής της παράταξης Βασίλης Καραβάκος δήλωσε:

  " Η Συμμαχία Πολιτών, από την ίδρυσή της, τάσσεται έμπρακτα κατά των διοδίων. Η συμμετοχή μας εδώ σήμερα δηλώνει την υποστήριξή μας στις προσπάθειες των Δήμων Κηφισιάς και Διονύσου για τη μη εγκατάσταση πλευρικών διοδίων. Το θέμα το αναδείξαμε και στη Μεταμόρφωση, αφού στο πλαίσιο της σύμβασης της ΝΕΑΣ ΟΔΟΥ με το ελληνικό δημόσιο είχαμε πέρυσι την παρέμβασή της στον κόμβο της Μεταμόρφωσης, κάτι που φέρνει στη συνέχεια τα πλευρικά διόδια από τη Μεταμόρφωση. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση πρέπει να πρωτοστατεί στον αγώνα για την μη επιβολή νέων διοδίων και την κατάργηση των παλαιών. Δεν πρέπει να είναι θεατής στο συνεχές χαράτσωμα των πολιτών".







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου