Επικοινωνία

symmaxiapolitonmetsis@gmail.com

τηλ: 6947891311

Δεληγιάννη 8 Μεταμόρφωση

Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

Παράδοση ρουχισμού στους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας από τη Συμμαχία Πολιτών

... Αντιπροσωπεία της Συμμαχίας Πολιτών για τη Μεταμόρφωση μετέβη στη Μάνδρα το Σάββατο 18 Νοεμβρίου και παρέδωσε είδη ένδυσης και υπόδησης για τους πληγέντες από την πλημμύρα της Τετάρτης 16 Νοεμβρίου. Η αντιπροσωπεία της Συμμαχίας Πολιτών διαπίστωσε επιτόπου το μέγεθος της καταστροφής, το οποίο ξεπερνά τις τηλεοπτικές εικόνες.

 Ο επικεφαλής της Συμμαχίας Πολιτών Βασίλης Καραβάκος, μιλώντας με την εκπρόσωπο του Δήμου δήλωσε την αλληλεγγύη της παράταξης και των κατοίκων της Μεταμόρφωσης στους δοκιμαζόμενους κατοίκους της Μάνδρας. Όπως δήλωσε η εκπρόσωπος του Δήμου, είναι συγκινητική η προσφορά των πολιτών και της αυτοδιοίκησης από όλη την Αττική.

  Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει αποστολή ειδών και στους πληγέντες της Νέας Περάμου, όπου υπάρχουν αντίστοιχες ανάγκες, αλλά και στη Μάνδρα, ανάλογα με το πως διαμορφώνονται οι ανάγκες.

 Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους προσέφεραν και συνεχίζουν να προσφέρουν. Χωρίς τη δική τους έμπρακτη αλληλεγγύη τίποτα από όσα κάνουμε δε θα ήταν εφικτό να γίνουν. Στη δύσκολη εποχή που ζούμε η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας.

 Η Συμμαχία Πολιτών συγκεντρώνει είδη στα γραφεία της καθημερινά 6-8 μμ και Σάββατο 11-1 μμ. Για συνεννόηση τηλ επικοινωνίας: 6976402157























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου