Επικοινωνία

symmaxiapolitonmetsis@gmail.com

τηλ: 6947891311

Δεληγιάννη 8 Μεταμόρφωση

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Ακόμα μια παράδοση ειδών στο κατάστημα κράτησης νέων του Αυλώνα


...Η Συμμαχία Πολιτών για τη Μεταμόρφωση, συνεχίζοντας τις δράσεις αλληλεγγύης παρέδωσε την Πέμπτη 15.12.2016 μεγάλη ποσότητα ρουχισμού καθώς και είδη πρώτης ανάγκης στο κατάστημα κράτησης νέων του Αυλώνα. 

  Η αντιπροσωπεία συναντήθηκε με το διευθυντή του σχολείου των φυλακών κ. Πέτρο Δαμιανό και τη διεύθυνση των φυλακών όπου και συζητήθηκαν θέματα σχετικά με τη στήριξη των νεαρών κρατουμένων. 

   Η αντιπροσωπεία της Συμμαχίας Πολιτών αποδέχθηκε με ιδιαίτερη χαρά την τιμητική πρόσκληση να παρευρεθεί στη χριστουγεννιάτικη γιορτή που διοργανώνεται στο χώρο την Τετάρτη 21.12.2016


Σε δήλωσή του ο επικεφαλής της Συμμαχίας Πολιτών για τη Μεταμόρφωση Βασίλης Καραβάκος αναφέρει: "Η έμπρακτη έκφραση αλληλεγγύης σε όποιον χρειάζεται είναι για εμάς ένας από τους βασικούς πυλώνες της δράσης μας. Έτσι θέλουμε τη ζωή μας: γεμάτη αλληλεγγύη, συλλογικότητα και πράξη, έτσι οραματιζόμαστε το Δήμο μας: Δίπλα σε όποιον έχει ανάγκη. Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να συμμετέχουν στις δράσεις, ευχαριστούμε θερμά όσους ήδη το κάνουν."


Η Συμμαχία Πολιτών για τη Μεταμόρφωση συνεχίζει τη συλλογή ειδών στα γραφεία της.


Δεληγιάννη 8 Μεταμόρφωση τηλ: 6947891311
facebook: Συμμαχία Πολιτών για τη Μεταμόρφωση
e-mail: spmetsis@gmail.com
www.symmaxiapolitonmetsis.blogspot.com
youtube: Συμμαχία Πολιτών για τη Μεταμόρφωση


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου