Επικοινωνία

symmaxiapolitonmetsis@gmail.com

τηλ: 6947891311

Δεληγιάννη 8 Μεταμόρφωση

Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Ευχαριστήριο από το Κατάστημα Κράτησης Γυναικών Ελεώνα Θήβας προς τη Συμμαχία Πολιτών

  
Η Κοινωνική Υπηρεσία του Καταστήματος Κράτησης Γυναικών Ελεώνα Θήβας, παρέλαβε από την Συμμαχία Πολιτών για την Μεταμόρφωση, προσφορά με είδη γυναικείας και παιδικής ένδυσης καθώς και είδη βρεφανάπτυξης και παιχνίδια, για τις άπορες κρατούμενες του Καταστήματος και για τα φιλοξενούμενα παιδιά .

  Επιθυμούμε να σας εκφράσουμε τις θερμότατες ευχαριστίες μας για την ευγενική προσφορά σας σε είδη για τις άπορες κρατούμενες και τα φιλοξενούμενα παιδιά του Καταστήματος μας. Η προσφορά αυτή είναι πραγματικά πολύτιμη, καθώς γίνεται κατ΄ επανάληψη και καλύπτει αφενός ανάγκες των προσώπων που έχουν βρεθεί στην ειδική αυτή κατάσταση και αφετέρου αποδεικνύει ότι υπάρχουν άνθρωποι με ευγενικά συναισθήματα, κοινωνική ευαισθησία και ανθρωπιστική αλληλεγγύη, όπως εσείς, που δραστηριοποιούνται και αναπτύσσουν θετική δράση για συνανθρώπους που πάσχουν και βρίσκονται στο κοινωνικό περιθώριο.

  Επιτρέψτε μας και πάλι να σας επισημάνουμε ότι ενέργειες σαν και την δική σας γεμίζουν με ελπίδα και αισιοδοξία τις κρατούμενές μας, καθώς ενδυναμώνονται ψυχολογικά συνειδητοποιώντας ότι υπάρχουν άνθρωποι που διαθέτουν ανιδιοτελή αισθήματα.

  Τέλος, θα θέλαμε να σας μεταφέρουμε τα συναισθήματα ευγνωμοσύνης αλλά και ικανοποίησης που νοιώθουν οι έγκλειστες γυναίκες από τη συλλογική σας δράση.

Η Κοινωνική Λειτουργός

Μαρίνα Πολυτάρχου









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου