Επικοινωνία

symmaxiapolitonmetsis@gmail.com

τηλ: 6947891311

Δεληγιάννη 8 Μεταμόρφωση

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Παράδοση ρουχισμού και παιχνιδιών στις φυλακές Αυλώνα και Ελεώνα Θήβας από τη Συμμαχία Πολιτών για τη Μεταμόρφωση

  Αντιπροσωπεία της Συμμαχίας Πολιτών για τη Μεταμόρφωση επισκέφθηκε για πολλοστή φορά τις φυλακές νέων Αυλώνα και γυναικών Ελεώνα Θήβας. Η επίσκεψη ήταν η 2η για τις φυλακές Αυλώνα και η 4η για τις γυναικείες φυλακές Ελεώνα. Παραδόθηκαν μεγάλες ποσότητες ρουχισμού (και στις δυο φυλακές) και παιχνιδιών (στις φυλακές Ελεώνα, όπου παιδιά ως 3 ετών μένουν μαζί με τις έγκλειστες μητέρες τους).

  Οι υπεύθυνοι των φυλακών που παρέλαβαν τα είδη ενημέρωσαν την αντιπροσωπεία της Συμμαχίας Πολιτών για τις μεγάλες ανάγκες που υπάρχουν σε διάφορα είδη (προσωπικής υγιεινής, ρουχισμού, καθαριστικών κ.α.) και ευχαρίστησαν για τη συνεχή παρουσία της Συμμαχίας στην προσπάθεια για την κάλυψη μέρους των αναγκών συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε δυσχερή θέση. 

 Σε δήλωσή του ο επικεφαλής της Συμμαχίας Πολιτών Βασίλης Καραβάκος επισημαίνει: 
 " Βρισκόμαστε παντού, όπου συνάνθρωποί μας έχουν ανάγκη, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας. Εκφράζουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας σε όποιον έχει ανάγκη, ανεξάρτητα από εθνικότητα, φύλο, καταγωγή. Σήμερα στη χώρα μας υποφέρουν εκατομμύρια άνθρωποι, κάτοικοι και περαστικοί. Με την πολύτιμη ανταπόκριση  των πολιτών της Μεταμόρφωσης, χωρίς την οποία θα μπορούσαμε να κάνουμε πολύ λιγότερα πράγματα, θα συνεχίσουμε τις δράσεις, προς όλες τις κατευθύνσεις. Με χαρά θα βλέπαμε να συμμετέχουν όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας, ακόμα και όσοι έχουν προβληματισμούς στο ποιους πρέπει να βοηθήσουν και καταλήγουν να μη βοηθήσουν κανένα. Η αλληλεγγύη είναι το όπλο των αδυνάμων και στη Μεταμόρφωση είναι η μεγάλη πλειοψηφία"




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου