Επικοινωνία

symmaxiapolitonmetsis@gmail.com

τηλ: 6947891311

Δεληγιάννη 8 Μεταμόρφωση

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Εκδήλωση - Συζήτηση - Προτάσεις δράσης για το 2ο Λύκειο Μεταμόρφωσης

Κάλεσμα της Ένωσης Γονέων Μεταμόρφωσης  



ΚΥΡΙΑΚΗ 13/12/2015 11:00 πμ στο Πνευματικό Κέντρο
σε ανοικτή συγκέντρωση - συζήτηση για το μείζον πρόβλημα της δημιουργίας του 2ου Λυκείου.

Όπως όλοι γνωρίζουμε η δημιουργία του 2ου Λυκείου, αίτημα πολλών ετών, παραπέμπεται μονίμως στις καλένδες. Την ίδια στιγμή το 1ο Λύκειο Μεταμόρφωσης προσέγγισε σε μαθητικό πληθυσμό τα 500 παιδιά, με αποτέλεσμα σοβαρά προβλήματα λειτουργίας και ασφάλειας.
Το παραπάνω γεγονός, σε συνδυασμό με την άσχημη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η εκπαίδευση στη χώρα μας εξαιτίας της υποχρηματοδότησης και των μνημονιακών δεσμεύσεων, δημιουργεί ένα εκρηκτικό πλαίσιο για το άμεσο μέλλον.
Την επόμενη χρονιά είναι σίγουρο ότι το 1ο Λύκειο Μεταμόρφωσης δεν θα μπορέσει να απορροφήσει το σύνολο των νέων μαθητών της πόλης μας με απρόβλεπτες συνέπειες για τους μαθητές και τις οικογένειές τους.
Η Ένωση, έχοντας συζητήσει αναλυτικά με τους συλλόγους Γονέων της πόλης μας, προτείνει ένα συγκεκριμένο πλαίσιο αγωνιστικής δράσης ώστε να απαιτήσουμε και, εντέλει, να πετύχουμε την οριστική δημιουργία του 2ου Λυκείου.
Ζητάμε από τους φορείς της Μεταμόρφωσης -Συλλόγους Γονέων, Τοπικούς συλλόγους, Δημοτικές παρατάξεις, άλλους συλλόγους, τοπική ΕΛΜΕ- να στηρίξουν το πλαίσιο δράσης και να πορευτούμε ενωμένοι στη διεκδίκηση και οριστική δημιουργία του 2ου Λυκείου.



Ο πρόεδρος                                 Ο γραμματέας


Χρήστος Δερμεντζόπουλος            Ιωάννης Βαγενάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου