Επικοινωνία

symmaxiapolitonmetsis@gmail.com

τηλ: 6947891311

Δεληγιάννη 8 Μεταμόρφωση

Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

Τοποθέτηση για εξωθεσμικές συμπεριφορές της δημοτικής αρχής

Το ζήτημα μιας σειράς εξωθεσμικών συμπεριφορών της δημοτικής αρχής έφερε στο δημοτικό συμβούλιο στις 15.07.2015 ο επικεφαλής της Συμμαχίας Πολιτών για τη Μεταμόρφωση Βασίλης Καραβάκος.


Σ τα γεγονότα τα οποία δηλώνουν την εξωθεσμική συμπεριφορά της δημοτικής αρχής ανέφερε το κλείσιμο του δημοτικού κινηματογράφου από την Πέμπτη, προ του δημοψηφίσματος, με την αιτιολογία του “ειδικού κλίματος και συνθηκών”, τη χρήση της βάσης δεδομένων του Δήμου για αποστολή e – mails με την προσωπική τοποθέτηση του κ. Καρπέτα υπέρ του ΝΑΙ, την παρότρυνση σε φορείς για αναβολή των εκδηλώσεών τους, την χρησιμοποίηση εργαζομένου του Δήμου στη τοποθέτηση περιπτέρου στην πλατεία της πόλης. Όπως ενημέρωσε επιπρόσθετα ο κ. Καρπέτας ,τις ημέρες προ του δημοψηφίσματος ακυρώθηκαν και τα θαλάσσια μπάνια στα ΚΑΠΗ.


Η Συμμαχία Πολιτών για τη Μεταμόρφωση εφιστά την προσοχή στη δημοτική αρχή και καλεί και όλες τις παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου στη συλλογική προστασία της θεσμικής λειτουργίας του Δήμου. Πρέπει κάποια στιγμή να συνειδητοποιήσουν όλοι ότι η εξουσία δεν αποτελεί λάφυρο προς ίδια χρήση, αλλά μέσο για την άσκηση πολιτικής υπέρ της κοινωνίας, εντός του πλαισίου λειτουργίας της.


Ελπίζουμε αυτή να ήταν η τελευταία φορά που ο Δήμος χρησιμοποιείται για αλλότριους σκοπούς.
Συμμαχία Πολιτών για τη Μεταμόρφωση



Διεύθυνση γραφείων: Δεληγιάννη 8 Μεταμόρφωση
τηλ επικοινωνίας: 6947891311 - 6945580673
facebook: Συμμαχία Πολιτών για τη Μεταμόρφωση
e-mail: symmaxiapolitonmetsis@gmail.com




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου