Επικοινωνία

symmaxiapolitonmetsis@gmail.com

τηλ: 6947891311

Δεληγιάννη 8 Μεταμόρφωση

Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Όμηροι της δημοτικής αρχής και των επιχειρηματικών συμφερόντων οι κάτοικοι του Λόγγου

Μεταμόρφωση 21.02.2014


Στο δημοτικό συμβούλιο της 11.02 ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της Συμμαχίας Πολιτών  Βασίλης Καραβάκος έθεσε το ζήτημα της τροποποίησης του ΓΠΣ για το Λόγγο και το μεγάλο θέμα της ένταξης στο σχέδιο των ιδιοκτησιών που βρίσκονται στο χώρο.

 Τα νέα δεδομένα, δηλαδή η σαφής αντίθεση της νέας κυβέρνησης στα διάφορα εμπορικά κέντρα τύπου Mall, που εκφράστηκε με σαφή τρόπο από τον υπουργό Περιβάλλοντος κ. Τσιρώνη, επιβάλλει την αλλαγή πλεύσης από το Δήμο Μεταμόρφωσης, ώστε, επιτέλους, να ενταχθούν στο σχέδιο και να πάψουν να ταλαιπωρούνται επί δεκαετίες οι μικροϊδιοκτήτες της περιοχής.

 “Φέρτε την τροποποίηση του ΓΠΣ στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο, αφαιρώντας τις χρήσεις πολυκαταστημάτων και εμπορικών κέντρων, να το ψηφίσουμε ομόφωνα και να ενεργήσουμε από κοινού για να θεσμοθετηθεί το ταχύτερο” πρότεινε ο επικεφαλής της Συμμαχίας Πολιτών.

   Ο κ. Καρπέτας αρνήθηκε κάθε συζήτηση για το θέμα, μιλώντας ξανά για “επενδύσεις”  αγνοώντας τη νέα πραγματικότητα και τις ανάγκες των κατοίκων. Φάνηκε πλέον ξεκάθαρα ότι οι κάτοικοι της περιοχής και η ανάγκη τους για ένταξη στο σχέδιο χρησιμοποιούνται ως όμηροι από τον κ. Καρπέτα, προκειμένου να περάσουν τα “επιχειρηματικά” σχέδια της καταστροφής του εμπορικού ιστού της πόλης μας.

 Το είπαμε προεκλογικά, το είπαμε μετεκλογικά το λέμε και τώρα:

Στο Λόγγο προτεραιότητα έχουν οι κάτοικοι και οι ανάγκες τους και όχι τα επιχειρηματικά “deals” κάποιων.

 Η παράταξη του κ. Καρπέτα οφείλει άμεσα να απελευθερώσει την περιοχή και τους κατοίκους της από την ιδιότυπη ομηρεία που τους έχει επιβάλλει.

·         Να αφαιρεθούν άμεσα οι χρήσεις εμπορικών κέντρων – πολυκαταστημάτων από το  ΒΙΟ.ΠΑ.
·         Να ενταχθεί άμεσα στο σχέδιο η περιοχή με χρήσεις γενικής κατοικίας,
   
Διεύθυνση: Δεληγιάννη 8 Μεταμόρφωση
 τηλ επικοινωνίας:   6947891311 - 6945580673
symmaxiapolitonmetsis.blogspot.com
e-mail: symmaxiapolitonmetsis@gmail.com

facebook: ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου