Επικοινωνία

symmaxiapolitonmetsis@gmail.com

τηλ: 6947891311

Δεληγιάννη 8 Μεταμόρφωση

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019

Στη συνάντηση του Δυτικού Μετώπου η Συμμαχία Πολιτών

... Στην ημερίδα που διοργάνωσε το Δυτικό Μέτωπο (απαρτίζεται από δημοτικές κινήσεις και συλλογικότητες της Πετρούπολης, του Ιλίου, των Αγίων Αναργύρων - Καματερού, Φυλής & Άνω Λιοσίων) παραβρέθηκε ο επικεφαλής της Συμμαχίας Πολιτών για τη Μεταμόρφωση Βασίλης Καραβάκος, την Τρίτη 12 Νοεμβρίου, στο Δημαρχείο Ιλίου.

 Στην ημερίδα παρουσιάστηκαν οι θέσεις του Δυτικού Μετώπου για το άμεσο και οριστικό κλείσιμο της εγκατάστασης της Φυλής και για τις επείγουσες δράσεις και υποδομές, που είναι αναγκαίες για την υλοποίηση της αποκεντρωμένης διαχείρισης των απορριμμάτων της Αττικής, με δημόσιο χαρακτήρα και με έμφαση στην προδιαλογή και ανάκτηση υλικών.

 Η παρουσίαση των θέσεων ήταν ομολογουμένως εντυπωσιακή, με επιχειρήματα, υπευθυνότητα και ρεαλισμό, δείχνοντας το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσει η διαχείριση των απορριμμάτων στην Αττική άμεσα.

 Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι πολλών δημοτικών κινήσεων, δημοτικοί σύμβουλοι από το Ίλιον, την Πετρούπολη, ο πρόεδρος του ΔΣ και αντιδήμαρχοι του Δήμου Ιλίου, εκπρόσωποι οικολογικών οργανώσεων κ.α. 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου