Επικοινωνία

symmaxiapolitonmetsis@gmail.com

τηλ: 6947891311

Δεληγιάννη 8 Μεταμόρφωση

Κυριακή 4 Ιουνίου 2017

Στη διαμαρτυρία για το ΙΚΑ και στο Ειρηνοδικείο για τους πλειστηριασμούς η Συμμαχία Πολιτών

...
  Την Τετάρτη 31 Μαΐου αντιπροσωπεία της Συμμαχίας Πολιτών συμμετείχε στην παρουσία πολιτών στο Ειρηνοδικείο Νέας Ιωνίας ενάντια στην πραγματοποίηση πλειστηριασμών.  

 Η παρουσία αυτή εκφράζει έμπρακτα την αντίθεση της Συμμαχίας Πολιτών στην αρπαγή από τις τράπεζες της περιουσίας εργαζομένων και επαγγελματιών. Το επόμενο διάστημα αναμένεται η ένταση των πλειστηριασμών καθώς και η αλλαγή του τρόπου τους, αφού δημοσιεύτηκε σε Φ.Ε.Κ. η διαδικασία πραγματοποίησης ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.

 Την Παρασκευή 2 Ιουνίου η Συμμαχία Πολιτών ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Σωματείου Συνταξιούχων Νέας Ιωνίας και συμμετείχε στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας τόσο για το γενικότερο ζήτημα των συντάξεων όσο και για τις τραγικές συνθήκες εξυπηρέτησης που παρέχει το ΙΚΑ Νέας Ιωνίας (το οποίο εξυπηρετεί και τη Μεταμόρφωση). Η έλλειψη προσωπικού υποχρεώνει τους ασφαλισμένους να προσέρχονται στο ΙΚΑ Νέας Ιωνίας ακόμα και από τις 5 πμ προκειμένου να εξασφαλίσουν σειρά προτεραιότητας. Η ταλαιπωρία ασφαλισμένων αλλά και του ελάχιστου προσωπικού είναι πολύ μεγάλη και πρέπει να σταματήσει άμεσα με την ενίσχυση του υποκαταστήματος με μόνιμο προσωπικό, ώστε να μπορεί να διεκπεραιωθεί ο όγκος δουλειάς.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου