Επικοινωνία

symmaxiapolitonmetsis@gmail.com

τηλ: 6947891311

Δεληγιάννη 8 Μεταμόρφωση

Τρίτη 9 Μαΐου 2017

Όταν οι άλλοι έτρεχαν εσείς κοιμόσασταν

...
Στις κρίσεις του κ. Καρπέτα ότι λέει "αρλούμπες, μπαρούφες, ανακρίβειες, ανοησίες, τσιρίζει, δεν ξέρετε τι λέτε ή συνειδητά διαστρέφετε" και λοιπούς χαρακτηρισμούς,  απάντησε με στοιχεία ο επικεφαλής της Συμμαχίας Πολιτών Βασίλης Καραβάκος. Αναφέρθηκε στην ανικανότητα της δημοτικής αρχής να ολοκληρώσει έστω και ένα έργο στην ώρα του. Του έφταιξαν ακόμα, ο Γιάνης Βαρουφάκης, η κυβέρνηση και η διαπραγμάτευση του 2015. Ο μόνος που δεν έφταιξε είναι η δημοτική αρχή Καρπέτα....



Συγκεκριμένα:
  • Για τον παιδικό σταθμό ο οποίος βρέθηκε εκτός προγραμματισμού με αποτέλεσμα να χαθούν πάνω από 400.000 από το ΕΣΠΑ: "Εμείς σας μιλήσαμε επί συγκρίσιμων στοιχείων. Και η Μεταμόρφωση και το Ηράκλειο πήραν την ίδια ημερομηνία τον παιδικό σταθμό, αυτοί τελείωσαν εντός προθεσμιών, στις 31.12.2015, ενώ ο Δήμος Μεταμόρφωσης ακόμα δεν έχει ολοκληρώσει το έργο (05.2017). Το Ηράκλειο, επιπλέον άλλαξε και δημοτική αρχή.
  • Οι τριγύρω Δήμοι έχουν αποτελέσματα: Η Φιλαδέλφεια δυο σχολεία (30 Γυμνάσιο - 3ο Λύκειο και 1ο Δημοτικό). Το Ηράκλειο ολοκλήρωσε το ειδικό σχολείο, η Πεύκη δημοπράτησε 2 νηπιαγωγεία στο Ηλιακό χωριό. Εσείς τίποτα. 7 χρόνια και δεν έχετε κάνει τίποτα. Αν δε σας σέρναμε στο ραντεβού με την κ. Κοντούλη δεν υπήρχε περίπτωση να δρομολογηθεί το 2ο Λύκειο
  • Για το 5χ5 δε λέτε τίποτα. Κάνετε την "πάπια". 210.000 εμείς το ένα γήπεδο, 265.000 δημοπρατεί 3 η Φιλαδέλφεια. Κάνετε σαν να μην τα ακούσατε. Σήμερα δημοσιεύτηκε η είδηση για τη δημοπρασία στη Φιλαδέλφεια.
  • Οι γύρω Δήμοι, ανεξάρτητα με την τοποθέτηση των δημάρχων τους (ΝΔ, ΠαΣοΚ, ΣΥΡΙΖΑ, αριστερός) έχουν επιτυχίες. Σχολεία, γήπεδα κλπ. Εσείς δεν έχετε τίποτα. Ένα παιδικό σταθμό και αυτός σας έφυγε. 
 Δευτερολογώντας ο κ. Καρπέτας μεταξύ άλλων ανέφερε " ο κ. Καραβάκος τα βρήκε κάπου - λέει - φτηνότερα....".  

Το πόσο κοστίζουν τα γήπεδα 5χ5 το βρήκαμε ΕΔΩ, μεταξύ άλλων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου