Επικοινωνία

symmaxiapolitonmetsis@gmail.com

τηλ: 6947891311

Δεληγιάννη 8 Μεταμόρφωση

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Η πίτα της Συμμαχίας Πολιτών για τη Μεταμόρφωση

Σε μια κατάμεστη αίθουσα, αυτή των γραφείων της Συμμαχίας Πολιτών για τη Μεταμόρφωση, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017 η κοπή της πίτας της δημοτικής κίνησης.

Στην εκδήλωση μίλησε ο επικεφαλής της, δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Καραβάκος, ο οποίος αναφέρθηκε στον απολογισμό του 2016, ξεχωρίζοντας τρία σημεία:

  • Την έναρξη των διαδικασιών για την κατασκευή του 2ου Λυκείου στο οικόπεδο του ΟΣΚ, παρά την αντίθεση της δημοτικής αρχής. “Η δράση της αντιπολίτευσης, σε συνδυασμός με τη δράση της Ένωσης Γονέων και τις κινητοποιήσεις μαθητών, γονιών και καθηγητών, επέβαλλαν την άμεση λύση του προβλήματος”, ανέφερε ο επικεφαλής της Συμμαχίας Πολιτών.
  • Την ανάκληση της απόφασης της δημοτικής αρχής για την αγορά οικοπέδου σε τιμή 7πλασια της αντικειμενικής, κόστους 1.930.000 ευρώ.. “Η ανάκληση αυτής της απόφασης είναι επιτυχία πρώτου μεγέθους, η οποία οφείλεται κύρια στην ενημέρωση του συνόλου των κατοίκων της Μεταμόρφωσης. Από τις 4 Ιουλίου ως τις 15 Οκτωβρίου περπατήσαμε σχεδόν όλη την πόλη, διανέμοντας το ενημερωτικό φυλλάδιο που εκδόσαμε σε 12.000 αντίτυπα. Αποδείχθηκε έμπρακτα ότι όταν οι πολίτες πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους μπορούν να πετύχουν αυτό που πριν φαντάζει ακατόρθωτο”.
  • Την πρόταση για δραστική μείωση των δημοτικών τελών και τη χρησιμοποίηση ενός μέρους τους για την αγορά των υπολειπόμενων οικοπέδων στο κτήμα Δηλαβέρη, του κτήματος Λαμπάκη, των χώρων στη Δεξαμενή κλπ.
Επιπλέον, έγινε μια σύντομη αναφορά στις δεκάδες άλλες δράσεις της παράταξης το 2016


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, ο πάτερ Μιχαήλ Παπαθεμελής, ο περιφερειακός σύμβουλος, διευθυντής του σχολείου των φυλακών του Αυλώνα Πέτρος Δαμιανός, οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Περιβολαράκης και Δημήτρης Ρεντζής, ενώ χαιρετισμό έστειλε ο Μιχάλης Χαρίσης. Ακόμα, παρευρέθησαν εκπρόσωποι συλλόγων της Μεταμόρφωσης.   






Πάτερ - Μιχαήλ Παπαθεμελής



Πέτρος Δαμιανός - Διευθυντής Σχολείου Φυλακών Αυλώνα




Δημήτρης Περιβολαράκης




 Δημήτρης Ρεντζής




 Παναγιώτης Αρβανίτης



Γρηγόρης Σατολιάς




Νίκος Ζωγράφος




Κώστας Καλογράνης




Παναγιώτης Καδδάς




Γιάννης Δελής




Δημήτρης Καββούρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου