Επικοινωνία

symmaxiapolitonmetsis@gmail.com

τηλ: 6947891311

Δεληγιάννη 8 Μεταμόρφωση

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

Απόπειρα "μικρής" ιδιωτικοποίησης;

...
 Η είσοδος εργολάβου στην αποψίλωση σε διάφορα σημεία της πόλης, με τον τρόπο που γίνεται αφήνει πολλά ερωτηματικά, επισήμανε ο εκπρόσωπος της Συμμαχίας Πολιτών Β. Καραβάκος στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο.


  • Αν επρόκειτο για μια έκτακτη ανάγκη, που αιφνιδίως προέκυψε, δε θα είχαμε αντίρρηση
  • Η προχειρότητα της εισήγησης όμως δείχνει ότι το θέμα πάσχει σοβαρά.
  • Ο Δήμος έχει τη δυνατότητα να προσλάβει μόνιμο προσωπικό στα ανταποδοτικά και να καλύψει, έτσι, το μέγιστο μέρος των αναγκών.
  • Αναφέρει η εισήγηση ότι το κόστος είναι μεγαλύτερο αν το κάναμε εμείς, ως Δήμος, κάτι που δεν είναι αληθές, ότι δε γνωρίζουμε τους ιδιοκτήτες στο κτήμα Δηλαβέρη, το οποίο επίσης δεν είναι αληθές, στον προϋπολογισμό συνυπολογίζεται κόστος μηχανημάτων 700 ευρώ (τα οποία είναι πάγια), κόστος επισκευών 350 ευρώ (δηλαδή το 50% της αξίας τους) κάτι που δεν μπορεί να ισχύει κ.α. Τελικά ο προϋπολογισμός του κόστους αποδεικνύει ότι είναι προς το συμφέρον του Δήμου να το κάνει με ίδια μέσα.
  • Με τον τρόπο που το εισάγετε και με δεδομένο ότι δεν κάνετε καμία κίνηση για πρόσληψη μόνιμου προσωπικού, ώστε να αντιμετωπίζονται τα περισσότερα τέτοιου είδους προβλήματα, εμείς δεν μπορούμε να ψηφίσουμε την πρόταση.

Ο πολύ ενδιαφέρον (και ουσιαστικός) διάλογος βρίσκεται ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου