Επικοινωνία

symmaxiapolitonmetsis@gmail.com

τηλ: 6947891311

Δεληγιάννη 8 Μεταμόρφωση

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Ευχαριστήριο από το κατάστημα κράτησης Γυναικών Ελεώνα Θήβας

Με επιστολή της προς τη Συμμαχία Πολιτών για τη Μεταμόρφωση η κοινωνική λειτουργός κ. Μαρίνα Πολυτάρχου εκφράζει τις ευχαριστίες της για την παράδοση ειδών για γυναίκες και παιδιά, η οποία έγινε την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου από αντιπροσωπεία της Συμμαχίας Πολιτών.

Η επιστολή είναι η εξής:



Θέμα : Ευχαριστήρια επιστολή

Επιθυμούμε να σας εκφράσουμε τις θερμότατες ευχαριστίες μας για την ευγενική προσφορά σας σε είδη ρουχισμού και υπόδησης για τις άπορες κρατούμενες καθώς επίσης και σε είδη ρουχισμού, υπόδησης και παιχνιδιών για τα φιλοξενούμενα παιδιά του Καταστήματός μας.
Μας έχει συγκινήσει η ευγενική σας δράση, σε ομολογουμένως δύσκολους καιρούς, όπου κάθε πρόσωπο προσπαθεί να καλύψει τις ατομικές του ανάγκες και να περισώσει «τα κεκτημένα». Εσείς, με ανθρωπιστικά ιδεώδη, δραστηριοποιήστε και προσφέρετε ανεκτίμητη βοήθεια σε συνανθρώπους που βρίσκονται στο κοινωνικό περιθώριο και δεν μπορούν να έχουν την οικογένεια όπως θα την ονειρεύονταν!
Θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τις θερμότατες ευχαριστίες εκ μέρους της υπηρεσίας μας, καθώς εκτός από την πρακτική βοήθεια λαμβάνουμε το μήνυμα ότι υπάρχουν άνθρωποι με πλούτο συναισθημάτων και κοινωνική ευαισθησία που προσφέρουν πολυεπίπεδα σε συνανθρώπους που έχουν ανάγκη. Προσφέρετε θετική ματιά σε συνανθρώπους που η ζωή τους δεν ήταν στρωμένη με ροδοπέταλα, κι ο κόσμος πραγματικά αλλάζει όταν αλλάζει και η ματιά μας!
Επιθυμούμε επίσης να σας μεταφέρουμε τα συναισθήματα ενθουσιασμού και από την συμπαράσταση που νιώθουν οι έγκλειστες γυναίκες από τη δράση σας.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου