Επικοινωνία

symmaxiapolitonmetsis@gmail.com

τηλ: 6947891311

Δεληγιάννη 8 Μεταμόρφωση

Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Κοινή ανακοίνωση δημοτικών παρατάξεων για την άρνηση παραχώρησης από τη δημοτική αρχή των δημοτικών χώρων σε συλλογικότητες.

 Όπως δήλωσε η δημοτική αρχή, δια του κ. Καρπέτα, στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο, αρνείται πλέον την παραχώρηση όλων των δημοτικών χώρων σε συλλογικότητες (δημοτικές κινήσεις, σύλλογοι, κλπ), πλην του πνευματικού κέντρου, για το οποίο προβλέπει την καταβολή αντιτίμου.

Όλες οι δημοτικές παρατάξεις που εκπροσωπούνται στο δημοτικό συμβούλιο εκφράσαμε την αντίθεσή μας σε μια τέτοια μεθόδευση. Χαρακτηρίστηκε ως αντιδημοκρατική, εκφράζει ιδιοκτησιακή αντίληψη εκ μέρους της δημοτικής αρχής και έχει ως στόχο να δυσκολέψει την επικοινωνία των συλλογικοτήτων με τους πολίτες.

Θεωρούμε απαράδεκτη μια τέτοια επιλογή. Καλούμε τη δημοτική αρχή να αποσύρει άμεσα αυτήν την (προφορική) απόφαση και να φέρει στο δημοτικό συμβούλιο κανονισμό παραχώρησης των δημοτικών χώρων, που θα διευκολύνει τη χρήση τους από όλες τις συλλογικότητες της πόλης μας.

Οι δημοτικοί χώροι δεν αποτελούν ιδιοκτησία της δημοτικής αρχής, δεν είναι δυνατόν να διαχειρίζονται με αδιαφανή κριτήρια και πρέπει να είναι ανοιχτοί σε όλους

Για τις δημοτικές κινήσεις, οι επικεφαλής :



Πάλη για την Πόλη μας Δημήτρης Τζίτζιφας

Νέοι Ορίζοντες Μιχάλης Χαρίσης

Ανατροπή & Αλληλεγγύη Δημήτρης Περιβολαράκης


Συμμαχία Πολιτών Βασίλης Καραβάκος   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου