Επικοινωνία

symmaxiapolitonmetsis@gmail.com

τηλ: 6947891311

Δεληγιάννη 8 Μεταμόρφωση

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021

Ευχαριστήριο από την ΕΛΜΕ Ευβοίας για τη βοήθεια προς τους πυρόπληκτους

 Με μήνυμά της προς τη Συμμαχία Πολιτών για τη Μεταμόρφωση η Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΕΛΜΕ) της Εύβοιας ευχαριστεί για τη συνδρομή της Συμμαχίας Πολιτών για τη Μεταμόρφωση.


Το κείμενο είναι το ακόλουθο:


Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Εύβοιας εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες και τη βαθύτατη ευγνωμοσύνη του, στη Δημοτική Κίνηση "Συμμαχία Πολιτών για τη Μεταμόρφωση", για την άμεση ανταπόκριση στην έκκληση του σωματείου μας, για ενίσχυση των πυρόπληκτων της Β.Εύβοιας. 
Η συμβολή σας στην ανακούφιση των πληγέντων υπήρξε καθοριστική.  Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τους Διευθυντές/ντριες των σχολικών μονάδων και τους κοινοτάρχες των πυρόπληκτων περιοχών, για παρεμβάσεις στο πεδίο και στοχευμένες δράσεις ώστε τα είδη να κατευθύνονται εκεί που υπάρχει ανάγκη και κυρίως στα μικρότερα και πιο απομακρυσμένα χωριά, όπου κατοικούν κυρίως ηλικιωμένοι, που αδυνατούν να μεταβούν στα σημεία συγκέντρωσης  βοήθειας. Παράλληλα είμαστε σε επαφή με τα σωματεία και τους παραγωγούς της περιοχής για ανάληψη πρωτοβουλιών και δράσεων προς την κατεύθυνση των διεκδικήσεων και της επανεκκίνησης των παραγωγικών δραστηριοτήτων.




Για το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Εύβοιας

Η πρόεδρος                              Η γεν. γραμματέας
Χαρά Νίκα                                   Γωγώ Μοσχολιού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου