Επικοινωνία

symmaxiapolitonmetsis@gmail.com

τηλ: 6947891311

Δεληγιάννη 8 Μεταμόρφωση

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021

Η ιδιοκτησιακή αντίληψη της διοίκησης Σαραούδα δεν είναι θετική για το Δήμο

 


Στην καινούργια ιστοσελίδα του Δήμου Μεταμόρφωσης, που παρουσιάστηκε με πανηγυρισμούς από τη δημοτική αρχή, προβλέπεται η ανάρτηση και των ανακοινώσεων των δημοτικών παρατάξεων. Κάτι που είναι απολύτως λογικό, αφού οι δημοτικές παρατάξεις είναι θεσμικές οντότητες, οργανικά κομμάτια του κάθε Δήμου.


Εδώ και μέρες κάναμε την αρχή να αποστείλουμε τις ανακοινώσεις μας προς δημοσίευση. Αποστείλαμε 5 συνολικά ως τώρα, αλλά καμί από αυτές δεν βρήκε το “δρόμο” της δημοσίευσης.



Θα μπορούσαμε να πιστέψουμε ότι η καθυστέρηση οφείλεται στα αντανακλαστικά της διοίκησης τα οποία, ομολογουμένως, δεν είναι πολύ καλά. Όμως είναι μεγάλο το διάστημα για να μη γίνει έστω και μια ανάρτηση. Θέλουμε να υπενθυμίσουμε ότι δε ζητήσαμε να αναρτηθούν οι ανακοινώσεις μας στην ιστοσελίδα της παράταξης του κ. Σαραούδα αλλά στην ιστοσελίδα του Δήμου, η οποία οφείλει να ενημερώνει θεσμικά.


Υ.Γ. Πριν λίγες μέρες ανέβηκε και σε λίγες ώρες κατέβηκε άρθρο δημοτικού συμβούλου της διοίκησης που δεν “άρεσε” στον κ. Σαραούδα.


Αυτές οι συμπεριφορές δείχνουν διαθέσεις λογοκρισίας και ενόχλησης από τις διαφορετικές απόψεις. Ελπίζουμε να σταματήσουν εδώ.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου