Επικοινωνία

symmaxiapolitonmetsis@gmail.com

τηλ: 6947891311

Δεληγιάννη 8 Μεταμόρφωση

Κυριακή 31 Μαΐου 2020

Φροντίζουμε το περιβάλλον. Καθαρίζουμε τον Κηφισό. Κυριακή 7 Ιουνίου 9.30 πμ

...
  Η 5η Ιουνίου έχει οριστεί ως Παγκόσμια Ημέρα για το Περιβάλλον. Στόχος είναι η προστασία του περιβάλλοντος, η ευαισθητοποίηση των πολιτών, η διεκδίκηση βιώσιμων λύσεων που θα βάζουν την προστασία του πάνω από τα κέρδη κάποιων.


  •  Η Συμμαχία Πολιτών για τη Μεταμόρφωση διαχρονικά συμμετέχει σε δράσεις με ευκαιρία τη συγκεκριμένη ημέρα αλλά και όχι μόνο. Δείτε τις σχετικές δράσεις:

Καθαρισμός στην όχθη του Κηφισού από τη Συμμαχία Πολιτών

Καθαρισμός Πλατειών από τη Συμμαχία Πολιτών

Στον καθαρισμό στο Κτήμα Δηλαβέρη συμμετείχε η Συμμαχία Πολιτών για τη Μεταμόρφωση

Η Συμμαχία Πολιτών στον καθαρισμό των δημοσίων χώρων




  •  Αναδεικνύει τα ζητήματα που συνδέονται με το περιβάλλον στην πόλη μας, με βασικά το Κτήμα Δηλαβέρη και τον Κηφισό (όπου πραγματοποίησε το 2017 το River Party) 


Με τον Κηφισό στο επίκεντρο!

  • Και φέτος η Συμμαχία Πολιτών, σε μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης καλεί σε καθαρισμό της όχθης του Κηφισού, την Κυριακή 7 Ιουνίου 2020. Η συνάντηση είναι στο τέρμα της οδού Ιθάκης, στην Κάτω Μποφίλια, στις 9.30 πμ (9.00 στα γραφεία της Συμμαχίας, Δεληγιάννη 8 Μεταμόρφωση). 

  Οι πρόσφατες εξελίξεις στα ζητήματα περιβάλλοντος είναι άκρως ανησυχητικές. Με το πρόσφατο νομοσχέδιο που ψήφισε η Βουλή αφαιρούνται μια σειρά αρμοδιοτήτων από την τοπική αυτοδιοίκηση, στο όνομα της επίσπευσης των επενδύσεων (δηλαδή τα κέρδη πάνω από το περιβάλλον) ενώ η διαχείριση των απορριμμάτων, ενός από τα μεγαλύτερα περιβαλλοντικά ζητήματα οδηγείται σε λάθος δρόμους. Αυτά τα ζητήματα ζητήσαμε να τεθούν στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο, ώστε ο Δήμος Μεταμόρφωσης να πάρει θέση και να αναλάβει δράση. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου