Επικοινωνία

symmaxiapolitonmetsis@gmail.com

τηλ: 6947891311

Δεληγιάννη 8 Μεταμόρφωση

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

Μας ανακοίνωσε Mall ο κ. υπουργός.

...
Μια εξέλιξη δυσάρεστη για την πόλη είχαμε στην εκδήλωση του Δήμου Μεταμόρφωσης για την πρωτοχρονιάτικη πίτα. Ο υπουργός κ. Κωστής Χατζηδάκης ανακοίνωσε τη δημιουργία εμπορικού κέντρου στη Μεταμόρφωση ως γεγονός που αναβαθμίζει τον τόπο μας, δίνει ώθηση στη Μεταμόρφωση. 

 Όπως φάνηκε ο κ. Υπουργός δε γνώριζε (;) την αρνητική θέση για το Mall πολλών δημοτικών παρατάξεων και της Ελπίδας για τη Μεταμόρφωση συμπεριλαμβανομένης. Παρά την εσπευσμένη του αναχώρηση από την εκδήλωση, ο επικεφαλής της Συμμαχίας Πολιτών Βασίλης Καραβάκος απάντησε στη δήλωσή του, αναφέροντας την αρνητική θέση που (τουλάχιστον στα λόγια) έχουν οι 5 από τις 6 παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου.

 Δυστυχώς η διατύπωση άποψης, στη συνέχεια, από τον κ. Σαραούδα δείχνει ότι η δημοτική αρχή κάνει βήματα πίσω και αποδέχεται το γεγονός ως μοιραίο, ζητώντας κάποια ψίχουλα ως αντάλλαγμα και παρουσιάζοντας το Δήμο μας ως φτωχό συγγενή.

Η Μεταμόρφωση αλλά και οι όμοροι Δήμοι που ευθέως πλήττονται από μια τέτοια εξέλιξη πρέπει να αντιδράσουν με όλα τα μέσα.

Στο χαιρετισμό του ο επικεφαλής της Συμμαχίας Πολιτών αναφέρθηκε ακόμα στην ανάγκη να επιστραφούν τα παρακρατηθέντα στους Δήμους (περίπου 50 εκ ευρώ για τη Μεταμόρφωση) και στην περαιτέρω μείωση του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων κατά 20%). "Αν πάρουμε όσα δικαιούμαστε δεν έχουμε ανάγκη "φιλοδωρημάτων" από την κυβέρνηση", είπε.

Δείτε την απάντηση στον Υπουργό (και στο σύνολο της πολιτικής ηγεσίας που παρευρέθηκε στην εκδήλωση).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου