Επικοινωνία

symmaxiapolitonmetsis@gmail.com

τηλ: 6947891311

Δεληγιάννη 8 Μεταμόρφωση

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020

Παρουσιάστηκε το ΣΒΑΚ από τη Συμμαχία Πολιτών

  “Η σημερινή μας συζήτηση έχει ως στόχο την ενημέρωση κατοίκων και εργαζομένων του κέντρου, για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας, στο κομμάτι του κέντρου της πόλης. Διαπιστώσαμε έλλειμμα στην ενημέρωση και καθυστέρηση της διαβούλευσης για ένα κρίσιμο θέμα της πόλης” τόνισε ο επικεφαλής της Συμμαχίας Πολιτών Βασίλης Καραβάκος, ανοίγοντας την παρουσίαση του ΣΒΑΚ στην εκδήλωση της Συμμαχίας Πολιτών.

" Η σημερινή μας συζήτηση γίνεται επειδή από την προηγούμενη παρουσίαση από το Δήμο πέρασαν 2,5 μήνες και η ενημέρωση των κατοίκων είναι λειψή. Πήραμε την πρωτοβουλία να ανακινήσουμε το θέμα και, κατά σύμπτωση, την επόμενη (στις 05.02) της δικής μας ανακοίνωσης (στις 04.02) ακολούθησε η ανακοίνωση του Δήμου.  

  Η παρουσίαση και η συζήτηση που ακολούθησε ήταν πολύ ζωηρή, δείγμα του ενδιαφέροντος των πολιτών για τις προτεινόμενες αλλαγές. Οι συμμετέχοντες εφοδιάστηκαν από ένα αντίτυπο των ρυθμίσεων στο κέντρο, ώστε να έχουν στη διάθεσή τους τις προτάσεις ανά πάσα στιγμή και ανανέωσαν το ραντεβού στη συζήτηση στη σχετική εκδήλωση του Δήμου

 Μπορείτε να δείτε τις προτάσεις του ΣΒΑΚ ΕΔΩ







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου