Επικοινωνία

symmaxiapolitonmetsis@gmail.com

τηλ: 6947891311

Δεληγιάννη 8 Μεταμόρφωση

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Και η υγεία σε διωγμό!

Παρέμβαση της Συμμαχίας Πολιτών για τη Μεταμόρφωση στα γραφεία του ΕΟΠΥΥ

Στα ιατρεία του ΕΟΠΥΥ στη Μεταμόρφωση και στη συνέχεια στα αντίστοιχα στη Νέα Φιλαδέλφεια βρέθηκε αντιπροσωπεία της Συμμαχίας Πολιτών για τη Μεταμόρφωση, διαμαρτυρόμενη για το κλείσιμο του ΕΟΠΥΥ.
Στη συνέχεια μοιράστηκε σε κεντρικούς δρόμους της Μεταμόρφωσης η ανακοίνωση της δημοτικής κίνησης και του επικεφαλής της Βασίλη Καραβάκου που ήταν η εξής:

Και η υγεία σε διωγμό!

Ο κυβερνητικός κατήφορος συνεχίζεται με την κατάργηση του ΕΟΠΥΥ.
Από τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου σφραγίζονται τα ιατρεία του ΕΟΠΥΥ σε όλη τη χώρα. Το σχέδιο για την ιδιωτικοποίηση της υγείας υλοποιείται με κυνικό τρόπο. Όσοι δεν έχουν τη δυνατότητα ιδιωτικής περίθαλψης ( συνταξιούχοι, μισθωτοί των 500 ευρώ, άνεργοι, ελεύθεροι επαγγελματίες) χάνουν ουσιαστικά το δικαίωμα πρόσβασης σε στοιχειώδεις παροχές υγείας. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε να συμβεί κάτι τέτοιο! Η Συμμαχία Πολιτών για τη Μεταμόρφωση απαιτεί την πρόσβαση όλων των πολιτών σε δημόσιες και αξιοπρεπείς υπηρεσίες πρωτοβάθμιας υγείας. Καλούμε όλους τους πολίτες να ανατρέψουμε όλοι μαζί τις πολιτικές που διαλύουν την υγεία, την παιδεία, την κοινωνική πρόνοια, στερούν το φαγητό από χιλιάδες ανθρώπους.
Για τη Συμμαχία Πολιτών
Βασίλης Καραβάκος
Επικεφαλής - υποψ. Δήμαρχος Μεταμόρφωσης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου