Επικοινωνία

symmaxiapolitonmetsis@gmail.com

τηλ: 6947891311

Δεληγιάννη 8 Μεταμόρφωση

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Με τη φτώχεια δεν παίζουμε κ. Καρπέτα!

Ανακοίνωση της Συμμαχίας Πολιτών για τα εγκαίνια του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Μεταμόρφωσης


Η υπό τον κ. Καρπέτα δημοτική αρχή της Μεταμόρφωσης έχει καταγραφεί ως η πλέον αδιάφορη για τα προβλήματα της κοινωνίας. Με λόγια και πράξεις της απέδειξε ότι θεωρούσε το μνημόνιο και τις καταστροφικές του συνέπειες ως ¨ευλογία για τη χώρα”,αφού θα έφερνε στον ίσιο δρόμο τους Έλληνες που “τα έφαγαν μαζί με τους Πάγκαλους”. Οι πράξεις της αποδεικνύουν την αλήθεια: Σε μια πόλη σαν τη Μεταμόρφωση, όπου εκατοντάδες οικογένειες πεινάνε, δεν υπήρχε Κοινωνικό Παντοπωλείο ως τον Σεπτέμβριο του 2013! Για τη σύγκριση να πούμε ότι στη Νέα Χαλκηδόνα δημιουργήθηκε το 2008, στο Ηράκλειο το 2009, στη Νέα Ιωνία το 2011, στην πιο εύπορη Πεύκη το 2012!
Όλως “τυχαία” και ενόψει της προεκλογικής περιόδου στη Μεταμόρφωση ξεκίνησε (;) τη λειτουργία του Κοινωνικό Παντοπωλείο. Το ερωτηματικό τοποθετείται στο ότι ελάχιστοι εκ των ενδιαφερομένων γνωρίζουν τη λειτουργία του και τις προϋποθέσεις του. Η δημοτική αρχή που αδιαφόρησε τρία χρόνια για τις πιο φτωχές οικογένειες της πόλης μας, αποφάσισε να κάνει προεκλογικό παιχνίδι με τις ανάγκες τους: Σε λίγες μέρες πραγματοποιεί εγκαίνια(!) του Κοινωνικού Παντοπωλείου.
Δυστυχώς οι άνθρωποι της απερχόμενης δημοτικής αρχής δεν είναι καν σε θέση να καταλάβουν ότι αυτές τις δράσεις δεν τις εγκαινιάζεις, απλά τις πραγματοποιείς, με τη μέγιστη δυνατή διακριτικότητα, με τη μέγιστη δυνατή ενημέρωση των πολιτών, με απόλυτο σεβασμό των ανθρώπων σε ανάγκη. Είναι ικανοί να κάνουν ότι και με τη διανομή μακαρονιών: Να καλούν τον κόσμο να πάει στο Δημαρχείο να παραλάβει σε δημόσια θέα! Δυστυχώς αυτοί που εξορκίζουν τον λαϊκισμό είναι ικανοί να επιδοθούν στον χειρότερο λαϊκισμό, προκειμένου να διασωθούν. Δεν είναι ικανοί να διδαχθούν από τους πρωτοπόρους της αλληλεγγύης στην πόλη μας, από το Δίκτυο Αλληλεγγύης των συλλόγων και από την τράπεζα αγάπης της Εκκλησίας. Δυστυχώς δεν μπορούν να κατανοήσουν ότι με την φτώχεια δεν “παίζουμε” προεκλογικά παιχνίδια.


e-mail: symmaxiapolitonmetsis@gmail.com
τηλ επικοινωνίας: 6947891311 - 6945580673

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου