Επικοινωνία

symmaxiapolitonmetsis@gmail.com

τηλ: 6947891311

Δεληγιάννη 8 Μεταμόρφωση

Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023

Απόστολος Ντάλλας: Η Συμμαχία Πολιτών έχει ένα συνεκτικό και ρεαλιστικό πρόγραμμα

Δήλωση του Απόστολου Ντάλλα υποψηφίου δημοτικού συμβούλου με τη Συμμαχία Πολιτών για τη Μεταμόρφωση.

Ο Απ. Ντάλλας είναι φοροτεχνικός, αντιπρόεδρος της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Αττικής 






Ο εξαιρετικά φτωχός απολογισμός της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής είναι ένα ξεκάθαρο δείγμα ανεπάρκειας και ανικανότητας.

Οι προεκλογικές δεσμεύσεις του απερχόμενου Δημάρχου αποδείχτηκαν κενές περιεχομένου και έμειναν σχέδια επί χάρτου φανερώνοντας την πληρη αναξιοπιστία του ιδίου αλλά και της παράταξης του.
..
Οι διανοίξεις δρόμων και η αντικατάσταση της πλακόστρωσης των πεζοδρομίων μοιάζουν να είναι ικανοποιητικά έργα για έναν Αντιδήμαρχο τεχνικών έργων και όχι για ένα Δήμαρχο με όραμα και σχέδιο για την επίλυση των χρoνίων προβλημάτων της Μεταμόρφωσης.
..
Τα ζητηματα που ταλανιζουν την πολη απαιτούν άμεσες λύσεις και πολιτικές για μια Μεταμόρφωση των αναγκών και των ονείρων μας .
..
Η Συμμαχία Πολιτών για την Μεταμορφωση έχει εκπονήσει ένα συνεκτικό , ρεαλιστικό και απόλυτα εφαρμόσιμο σχέδιο και πρόγραμμα που δίνει διέξοδο στα καίρια προβλήματα των κατοικων της Μεταμόρφωσης αναφορικά με το κυκλοφοριακό ,την καθαριότητα, την δημόσια διαχείριση / ανακύκλωση των απορριμμάτων, πρωτοβάθμια φροντίδα Υγείας , μέριμνα και πρόνοια για την εκπαίδευση και την Παιδεία ,τον Πολιτισμό με ανάπτυξη από τη βάση του, δημιουργώντας δημοτικές χορωδίες, φιλαρμονική, θεατρικές ομάδες, εικαστικά εργαστήρια και το Περιβαλλον με την προστασία και ανάπτυξη του αστικού και περιαστικου πρασίνου και το μεγαλο σχεδιο για την αναπλαση του Κηφισου που ειναι ζωτικης σημασιας για την πολη και το λεκανοπεδιο.
..
Ο Βασίλης Καραβακος είναι ένας έντιμος και συνεπής αγωνιστής στα αυτοδιοικητικα της πολης και της Περιφέρειας , με βαθειά γνώση και εμπειρία , ιδεολογική και πολιτική συγκρότηση και συμμετοχή στους κοινωνικούς αγώνες για προκοπή και Δημοκρατία.
..
Στόχος μας είναι η Τοπική Aυτοδιοίκηση να αποκτήσει ξανά τον λαϊκό και κοινωνικό της χαρακτήρα αντί για την μετατροπή της σε επιχείρηση με ιδιωτικά χαρακτηριστικά και κέντρο αδιαφάνειας, διαφθοράς και πελατειακών σχέσεων.
..
Κινήσεις πολιτών, πρωτοβουλίες κοινωνικής παρέμβασης, συλλογικοί φορείς, οικολογικές ομάδες, σύλλογοι γονέων, πολιτιστικοί σύλλογοι, η νεολαία και γενικά κάθε προοδευτικός πολίτης που συμμετέχει ενεργά στα πολιτικά, κοινωνικά και πολιτιστικά δρώμενα της πόλης είναι στρατηγικά οι σύμμαχοί μας.
..
Δώστε την στήριξη ,την εμπιστοσύνη και την ψήφο σας στην Συμμαχία Πολιτών ώστε να είναι η πλειοψηφούσα παράταξη στον Δήμο Μεταμόρφωσης και ο Βασίλης Καραβακος ο επόμενος Δήμαρχος της πολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου