Επικοινωνία

symmaxiapolitonmetsis@gmail.com

τηλ: 6947891311

Δεληγιάννη 8 Μεταμόρφωση

Τρίτη 6 Ιουλίου 2021

Η Συμμαχία Πολιτών για τη Μεταμόρφωση αποχαιρετά το Γιάννη Ανδρεάδη

 

Η Συμμαχία Πολιτών για τη Μεταμόρφωση βρίσκεται στην πολύ δύσκολη θέση να αποχαιρετήσει το μέλος της Γιάννη Ανδρεάδη, ο οποίος απεβίωσε ξαφνικά στις 5 Ιουλίου 2021.


Ο Γιάννης ήταν ένας άνθρωπος δημιουργικός, παραγωγικός, μαχητής για τις ιδέες του, με άποψη και παρρησία, ποιοτικός και ευγενής. Συναντηθήκαμε στα δημοτικά πράγματα της Μεταμόρφωσης, όπου οι πράξεις μας, εκατέρωθεν, έγιναν η βάση για τη δημιουργία μιας δυνατής πολιτικής και προσωπικής σχέσης.


Ήταν άνθρωπος που πάντα αναζητούσε τη βελτίωση, ανεξάρτητα από τις δυσκολίες της συγκυρίας, άνθρωπος που είχε δοκιμαστεί σκληρά σε διάφορες φάσεις της ζωής του. Είχε δίψα για μάθηση και για προσωπική βελτίωση και για αυτό επεδίωκε να ανοίγει συνεχώς καινούργιους δρόμους στη ζωή.


Αυτή η πορεία του τον έφερε δίπλα στη Συμμαχία Πολιτών για τη Μεταμόρφωση, στην οποία εντάχθηκε αμέσως μετά τις δημοτικές εκλογές του 2019.



Η απώλεια του Γιάννη είναι δυσβάσταχτη για την οικογένειά του, για όσους ανθρώπους τον αγάπησαν. Είναι δυσβάσταχτη και για τη Συμμαχία Πολιτών αλλά και για την πόλη της Μεταμόρφωσης, επειδή φεύγει ένας άνθρωπος με την κουλτούρα του ενεργού πολίτη, ένας άνθρωπος με γνώση, με επιχειρήματα, με διάθεση για συμμετοχή και προσφορά.


Στους δικούς του ανθρώπους εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου