Επικοινωνία

symmaxiapolitonmetsis@gmail.com

τηλ: 6947891311

Δεληγιάννη 8 Μεταμόρφωση

Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

Δεν πρόκειται να συμμετέχουμε στη διοίκηση του Δήμου Μεταμόρφωσης

...
Με ευθύ τρόπο απάντησε ο επικεφαλής της Συμμαχίας Πολιτών για τη Μεταμόρφωση Βασίλης Καραβάκος, στο πλαίσιο τηλεφωνικής του παρέμβασης στην εκπομπή "Δημοτικές Διαπλοκές" με τους δημοσιογράφους Γιώργο Μισιάκα και Δημήτρη Δημακόπουλο, στο ερώτημα αν η Συμμαχία Πολιτών θα συνεργαστεί με τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο της Μεταμόρφωσης Στράτο Σαραούδα.

"Υπάρχουν πολύ μεγάλες προγραμματικές διαφορές με τον κ . Σαραούδα. Η απάντηση στο ερώτημα αν θα συμπράξουμε στη διοίκηση είναι δεν θα συμπράξουμε....Δεν πρόκειται να συμμετέχουμε σε οποιαδήποτε μορφή διοίκησης, συνδιοίκησης κλπ".

Μεταξύ άλλων ο Βασίλης Καραβάκος ανέφερε:


  • Το εκλογικό σώμα μας είπε ότι για εμάς είναι ώρα αντιπολίτευσης και όχι διοίκησης
  • η στάση που θα κρατήσει η «Συμμαχία Πολιτών» θα είναι δημιουργική είτε με την κατάθεση προτάσεων, είτε με τη στήριξη προτάσεων όπου υπάρχουν συγκλίσεις
  • Δε θέλουμε να μη μπορεί να λειτουργήσει ο Δήμος, εννοείται. Σε ό,τι αφορά εμάς, δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο, με δική μας ευθύνη
  •  Σε δυο πρώτα ζητήματα (αυτά των τροφείων των παιδικών σταθμών και τον τρόπο πραγματοποίησης των εκδηλώσεων της Μεταμόρφωσης - πανηγύρια) ο κ. Σαραούδας και ο κ. Καρπέτας ψήφισαν τα ίδια πράγματα.
Ακούστε τη συνέντευξη ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου