Επικοινωνία

symmaxiapolitonmetsis@gmail.com

τηλ: 6947891311

Δεληγιάννη 8 Μεταμόρφωση

Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

Φωτογραφικός διαγωνισμός: Μόνο ένας - ο γνωστός - προσήλθε στη "δημοπρασία"!

...
Όπως ακριβώς το αναμέναμε, όπως ακριβώς το περιγράψαμε: Η "δημοπρασία" για την αγορά ενός οικοπέδου είναι παράσταση για έναν ρόλο. Οι φωτογραφικοί όροι της ιδιαιτέρως επιμελημένης διακήρυξης το μόνο που δεν έγραφαν ήταν το όνομα του προσφέροντος.... Γι αυτό προσφύγαμε στην κοινωνία, ενημερώνοντας για το τι πάει να γίνει σε βάρος του δημοτικού ταμείου, γι αυτό προσφύγαμε στα αρμόδια ελεγκτικά διοικητικά όργανα (χωρίς αυταπάτες),  χαρακτηρίζοντας τη δημοπρασία ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ.



  Το αποτέλεσμα μας δικαιώνει: Ένας μόνο, όλως "τυχαίως", εμφανίστηκε: Ο πωλητής του οικοπέδου αρχικής απόπειρας της απευθείας αγοράς, ο οποίος μας το πουλούσε στην απίστευτη τιμή του 1.930.000 ευρώ, στην οποία πρόθυμα η δημοτική αρχή Καρπέτα ήθελε να αγοράσει!


  Η εξέλιξη είναι αναμενόμενη: Η απόπειρα αγοράς αυτού του οικοπέδου, με όποιο τρόπο και αν γίνει τελικά, θα αποτελέσει ισόβιο στίγμα για όσους τη στήριξαν ή τη στηρίξουν. Και καλά ο κ. Καρπέτας... Μετά τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές θα αποχωρήσει από την πόλη. Οι υπόλοιποι της δημοτικής αρχής που στηρίζουν είτε ενεργά είτε παθητικά δια της ψήφου τους τι θα κάνουν; Πως θα απολογηθούν στους συμπολίτες τους;


  Κυρίες και κύριοι της δημοτικής αρχής, μόνο ένας δρόμος υπάρχει: Αυτός της ακύρωσης κάθε σχετικής διαδικασίας και του κλεισίματος της απροκάλυπτης αυτής ιστορίας. Για να σώσετε, στοιχειωδώς, τα προσχήματα. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου