Επικοινωνία

symmaxiapolitonmetsis@gmail.com

τηλ: 6947891311

Δεληγιάννη 8 Μεταμόρφωση

Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Η Συμμαχία Πολιτών συζητά με τους πολίτες: Ξεκίνημα από τον Προφήτη Ηλία

Μεταμόρφωση 16.03.2015

Η Συμμαχία Πολιτών συζητά με τους πολίτες
Ξεκίνημα από τον Προφήτη Ηλία

Με κατοίκους της γειτονιάς του Προφήτη Ηλία συζήτησε ο επικεφαλής της Συμμαχίας Πολιτών για τη Μεταμόρφωση Βασίλης Καραβάκος, την Κυριακή 9 Μαρτίου 2015.

 Στην τοποθέτησή του έκανε τον απολογισμό δράσης της Συμμαχίας Πολιτών εντός και εκτός του συμβουλίου, αναφέρθηκε στις παρεμβάσεις της στο δημοτικό συμβούλιο και στα ζητήματα που ανέδειξε. Σημαντική ήταν η αναφορά στην οικονομική κατάσταση του Δήμου και στη διαχείριση της δημοτικής αρχής.

Στις παρεμβάσεις πολιτών που ακολούθησαν αναφέρθηκαν προβλήματα της περιοχής. Οι εκπρόσωποι του εξωραϊστικού συλλόγου της περιοχής Θ. Τσάμπρας και Ν. Ζωγράφος αναφέρθηκαν στα σημαντικότερα προβλήματα της γειτονιάς, με πρώτα τη δημιουργία του 2ου λυκείου, της πλατείας και των αντιπλημμυρικών.

Την εβδομάδα που προηγήθηκε της συγκέντρωσης έγινε περιοδεία των μελών της παράταξης και του επικεφαλής σε όλη την περιοχή, με διανομή ενημερωτικού φυλλαδίου και επιτόπια συζήτηση.


Στο πλαίσιο της ενημέρωσης του συνόλου των πολιτών της Μεταμόρφωσης ακολουθεί συγκέντρωση στις Εργατικές Πολυκατοικίες Νεμέσεως – Νέα Ζωή, την Κυριακή 22 Μαρτίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου